En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Genel cerrahi farklı bir uzmana gittim.İyi ki ameliyat olmamışsın diyorÇünkü bunun içeride olup olnadığına bakmak lazımmış önceRahim ve yumurtalıklarda var mı yok mu bakılması lazımmışYani orada olmadan burada nasıl olur.Orada olabilir dedi.Yani öncelikle randevu bulursam kadın doğuma gideceğim bunun oralarda olup olmadığına bakılacak.Eğer yoksa ne zaman istersen gel bunu alalım dedi
Dahiliyede tansiyon için holter takılacak öğle sonu gideceğim,test verdim geldim

Nevoşum hep alengirli gidiyor valla hayir olsun ınş tansiyon şikayetin mi var niye holter takılacak. Öksürüğe baktirmadin mi ayrica bu hayat insani tansiyon sahibi yapar zaten

Nevoşum hep alengirli gidiyor valla hayir olsun ınş tansiyon şikayetin mi var niye holter takılacak. Öksürüğe baktirmadin mi ayrica bu hayat insani tansiyon sahibi yapar zaten
Evet tansiyon sıkıntım var
Öksürük için göğse git dedi.En yakın randevu 10 gün sonra

Nevoşum çok geçmişle rolsun holter takılması iyi olmuş düzenli tansiyon ölçümüde yapılır en azından .
Tekrardanmı k.doğuma gideceksin şimdi en doğru kararı verir herhalde ameliyat olup olmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…