• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Dahası gelir inşallah ❤️ Sen nasılsın kızçeler nasıllar 😍 kaç günlük oldunuz :anne:
İnşallah canım benim🥰 iyiyiz bugun kalça ultrasonu cekıldı hastaneye gittik geldik bi şükür sorun yokmus simdi uyuyor bıdıklar yoruldular heralde 😁 bugun 58 gun koca dana oldular🙈

Sosyalim nasılsın çiçeğim🥰 ASSOSyal ASSOSyal sen bu yarısmada yapmadın mı yarif🙄

İnşallah canım benim🥰 iyiyiz bugun kalça ultrasonu cekıldı hastaneye gittik geldik bi şükür sorun yokmus simdi uyuyor bıdıklar yoruldular heralde 😁 bugun 58 gun koca dana oldular🙈
Oy oyy maşallah prenseslere büyümüşler. 😍😍 Günler ne çabuk gelip geçiyor. Çabucak büyüyorlar 😍 en güzel zamanları, sevdiriyorlar kendilerini mis kokulular:anne::anne::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canımın ici merviskom seni yirim 🍒😍 yok yapmadım inzivaya çekildim bebekim 🤭😂 oyy çen anne oldun da bebelere dana mı diyon yaaa allahım cildircam:KK68::KK74::KK37::KK19::21:
Yaa sınav hazırlıgından dolayı dımı sosyalim unutmusum ınsallah emeklerinin karsılıgını alırsın guzelim🥰🤲🏻 Evet ya anada olduk şükür 🤗🤗

Back
X