• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Yemek seçen eş zordur. Sürekli ne yapsam diye düşünmek zorunda kalırsın. Senin sevdiğini o sevmez😒🤷‍♀️zor gerçekten
Evet ortak sevdiğimiz çok az şey var 🤦🏻‍♀️
Ben sebzeciyim o etçil. Ben çikolatalı, sütlü tatlı o şerbetli 😁
Sadece tavuğa mesafeli olmak da hem fikiriz 🤣

Bende öyle yapıyorum. Hatta elmalı kurabiyeyi çok seviyor.Yardım edersen yaparım dedim en son beraber yaptık🤣1 ay falan oldu bir daha istemedi🤣
Laf aramızda ben de seviyorum. Onun için yaptığımı sanıyor :sus:
Bugün de akşamdan makarna böreğini hazırladım sabah pişireceğim. Benim de yiyesim var, onlar için sanıyor:sus:

Evet ortak sevdiğimiz çok az şey var 🤦🏻‍♀️
Ben sebzeciyim o etçil. Ben çikolatalı, sütlü tatlı o şerbetli 😁
Sadece tavuğa mesafeli olmak da hem fikiriz 🤣
Tavuğu bizde yemiyoruz.Uzun zamandır yememiştik yarışma için aldım😏Köy tavuğu alıyorum arada🤭Onunda fiyatlar uçtu🤦🏻‍♀️

Tavuğu bizde yemiyoruz.Uzun zamandır yememiştik yarışma için aldım😏Köy tavuğu alıyorum arada🤭Onunda fiyatlar uçtu🤦🏻‍♀️
Biz de köy tavugu seviyoruz Nevoş 😍 Köy tavugu ve market tavugu asla aynı şey değil benim için.
Allahtan annem yetiştiriyor, kesip doğrayıp hazırlayıp veriyor bana buzlukta 🤣

Aha aynı benimki 🤦🏻‍♀️
Balık da severek yemez benimki ben çok severim. Tek başına da yenmiyor 😕
Önceden ben de mahrum kalırdım sevdiğim yemeklerden. Artık O’nun yer mi acaba, tek tencere kaynasın diye O’nun sevdiği yemekleri yapmıyorum.
O’na ayrı, kendime ayrı yaptığım çok oluyor🤷🏻‍♀️

Önceden ben de mahrum kalırdım sevdiğim yemeklerden. Artık O’nun yer mi acaba, tek tencere kaynasın diye O’nun sevdiği yemekleri yapmıyorum.
O’na ayrı, kendime ayrı yaptığım çok oluyor🤷🏻‍♀️
Bu cok iyi ama sen hamarat bi kadınsın, ben tembel 🤣
Sanırım çocugum olmadıgı sürece hep aynı şeyleri pişirip durucam ben 🤦🏻‍♀️

Back
X