En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Ayyy heycanlandim..ne güzel şeyler yapmışsınız yeni baktım ben...
Haftada bir olması da ayrı güzel 🤭🤭

Bize bi ara editör olma hikayeni anlatsana 😍
Ben çok merak ediyorum kim KK ya niye üye olmuş falan, hikayesi ne 🤭
Biraz olaylı editör oldum🤭Çok detay veremem🤭
Ama 22 Nisan'da 9 yıl bitiyor😍🤗
Foruma oğlumun doğuma 1 hafta kala annemlerin pcden üye oldum.Evde teknolojik bir cihazım yoktu🤭
Oğlum geç döllendi ,geç göründü ve yavaş gelişti.
Doğum sonrası pc aldık ve kk serüvenim başladı.
İlk yıllar geyik bölümünde çok takıldım🤭50 bin mesajım geyiktendir🤭Hatta 35 bin mesajım tek konudadır🤗
Sonra o çok takıldığım geyik bölümündeki arkadaşlarım beni yemek bölümüne iteledi🤭Bir girdim sonra çıkamadım🤗Yarışmaların başladığı ilk günden beri buradayım.4.kategoride bölüm editörü oldum.
Katıldığım 2.yarışmada bayağı olaylı 1.oldum🤣Foruma küsüp gidiyordum ama🤣Biraz karışık ve aksiyonlu🤭

Biraz olaylı editör oldum🤭Çok detay veremem🤭
Ama 22 Nisan'da 9 yıl bitiyor😍🤗
Foruma oğlumun doğuma 1 hafta kala annemlerin pcden üye oldum.Evde teknolojik bir cihazım yoktu🤭
Oğlum geç döllendi ,geç göründü ve yavaş gelişti.
Doğum sonrası pc aldık ve kk serüvenim başladı.
İlk yıllar geyik bölümünde çok takıldım🤭50 bin mesajım geyiktendir🤭Hatta 35 bin mesajım tek konudadır🤗
Sonra o çok takıldığım geyik bölümündeki arkadaşlarım beni yemek bölümüne iteledi🤭Bir girdim sonra çıkamadım🤗Yarışmaların başladığı ilk günden beri buradayım.4.kategoride bölüm editörü oldum.
Katıldığım 2.yarışmada bayağı olaylı 1.oldum🤣Foruma küsüp gidiyordum ama🤣Biraz karışık ve aksiyonlu🤭
Allah şimdi o olayları meraktan çatlamaz mıyım ama ben 🤣🤣

Evet acemi proyu yeşillendirelim. Şimdi benim çevrimiçi oldugum ve nereye baktıgım görünmüyor dimi 🙈

Back
X