Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız varya plastik şeyler varya şu nasıl desem ya mutfak dolap içlerine seriyoruz normalde ondan orterdim hep sonra o dantellimsilerden bir alayım dedim
Ay hadi İnşallah sürekli bı şekilde yarım kaldi bugün ya Allah hayrına eşim evde yapym dedim malzemeler hazır fırına koydum annem rahatsızlanmis pişirdim hemen anneme koştum geldim bı de burda anneme yemek yaptım yemekle uğraşmasin diye eve gidince sunum yapıp çekip Aticam insallah
Ay hadi İnşallah sürekli bı şekilde yarım kaldi bugün ya Allah hayrına eşim evde yapym dedim malzemeler hazır fırına koydum annem rahatsızlanmis pişirdim hemen anneme koştum geldim bı de burda anneme yemek yaptım yemekle uğraşmasin diye eve gidince sunum yapıp çekip Aticam insallah
Bir de, kahvenin yanında hep değişik değişik paketli çiklat paylaşıyor. İnsan arada lokumlu sunum yapar.
Hiç de demiyor ki, bunların canı çeker, oralarda bulamaz.
Bir de, kahvenin yanında hep değişik değişik paketli çiklat paylaşıyor. İnsan arada lokumlu sunum yapar.
Hiç de demiyor ki, bunların canı çeker, oralarda bulamaz.