Nisabilge seninle aynı zamanlarda doğum yapmistik sanırım.benim de kızım aralıkta üç yaşını bitiriyor.11 kg 89 cm idi en son.Yasitlarindan küçük hâlâ.ama bu halimize çok şükür.benim kızım dan sonra bir de oğlum oldu.o da premature.senin var mı başka?merhaba mucize anneleri, benim kızım 27 haftalık 600gr doğdu.3 ay küvezde kaldı.Şimdi 34 aylık 80cm ve 9kg. Doktorlar 2 yaşında yaşıtlarına yetişeceğini söylemişti, nerdeyse 3 yaşına girecek hala %3 persentilin çok çok altındayız.Merak ediyorum bebişleriniz yaşıtlarına yetişti mi, evetse ne zaman yetişti
bnde 28 haftalık ikiz annesiyim 32 haftalık bebklerim kiloları 14 kg şuan 1 kg net kiloları vardı yaşıtlarını yakaladılar diye düşünüyorum.konuşma wc alışkanlığı kendi kendine yemek yiyebilme cv becerilere sahipler sen de sıkma canını 600 gr doğan bir bebek için gayet iyi bence sağlık problemi yoksa bnce yaşıtlarına yetişmesi önemli değilki bebeğin özel bir bebek kimsenin çocuğu ile kıyaslamamalısın bnce muhakkakki.Her çocuk farklıdır takılma bunlaramerhaba mucize anneleri, benim kızım 27 haftalık 600gr doğdu.3 ay küvezde kaldı.Şimdi 34 aylık 80cm ve 9kg. Doktorlar 2 yaşında yaşıtlarına yetişeceğini söylemişti, nerdeyse 3 yaşına girecek hala %3 persentilin çok çok altındayız.Merak ediyorum bebişleriniz yaşıtlarına yetişti mi, evetse ne zaman yetişti
Merhaba, hatirladim cnm seni, zor gunlerdi cok sukur bitti ama dertleri bitmiyor(allah dermansiz dert vermesin)bacagi top oynarken dustu kirildi,49 gun alcida kaldi,bir aya yakindir da topalliyordu ama simdi yeni yeni duzeldi normal yurumeye basladi cok sukur,simdi biraz iyi ya ben yine boyuna kilosuna takmaya basladimbenim kizim tek hala, aslinda kardes istiyoruz ama bir yandan da cesaret edemiyoruz, senin ki nasil kardesi erken dogmadi degil miNisabilge seninle aynı zamanlarda doğum yapmistik sanırım.benim de kızım aralıkta üç yaşını bitiriyor.11 kg 89 cm idi en son.Yasitlarindan küçük hâlâ.ama bu halimize çok şükür.benim kızım dan sonra bir de oğlum oldu.o da premature.senin var mı başka?
Geçmiş olsun canim.boyu ve kilosunu ben de takıyorum senin gibi.ama önemli olan sağlıklı olmaları.neler cektik.bu halimize çok şükür.canim oğlum da erken dogdu.33 haftalik 1500 gr.şu an dört aylık o da kuvezde kaldi.Merhaba, hatirladim cnm seni, zor gunlerdi cok sukur bitti ama dertleri bitmiyor(allah dermansiz dert vermesin)bacagi top oynarken dustu kirildi,49 gun alcida kaldi,bir aya yakindir da topalliyordu ama simdi yeni yeni duzeldi normal yurumeye basladi cok sukur,simdi biraz iyi ya ben yine boyuna kilosuna takmaya basladimbenim kizim tek hala, aslinda kardes istiyoruz ama bir yandan da cesaret edemiyoruz, senin ki nasil kardesi erken dogmadi degil mi
Buyuk gecmis olsun kesinlikle deger ama yinede cok zor gunler aklima gelince bile kotu oluyorum, evet bu bizim imtihanimiz ama cok sukur basariyla atlattik hatta oyleki allahim sana ikinci kez yazmis ayni kaderi ve cok buyuk ihtimalle benimde aynisi olcakGeçmiş olsun canim.boyu ve kilosunu ben de takıyorum senin gibi.ama önemli olan sağlıklı olmaları.neler cektik.bu halimize çok şükür.canim oğlum da erken dogdu.33 haftalik 1500 gr.şu an dört aylık o da kuvezde kaldi.
Kızima göre daha çabuk toparlandi.aynı şeyleri tekrar yaşadım anlayacağın.binlerce kez şükür.bu da benim imtihanim diyorum.bence sen de düşün.tüm çektiklerime değer bence...
Bugun gecen senenin boy ve kilosuna bakildi gecen sene bu zamanlar 73cm 7kgmis 1,5yasindayken, aslinsa buyuyor kuzularimiz ama yasitlarinin yaninda yavrusu gibi duruyorBu soruyu bende merak ediyordum oğlum 33 hafta fakat 27 ile uyumlu 950 gr doğdu şuan 1 yaşında 8500 kg boy 70 cm zayıf yaşıtların göre ve kısa çok şükür sağlıklı ve çok hareketli ne zaman arayı kapatacak merak ediyorum
Arayı kapatmıyor o zaman öyle doğdular öylede devam ediyor biz Prof Dr gittik oda erken olmuş 7 aylık ama Dr bir gör upuzun boylu poslu inşallah benimkilerde öyle olurBugun gecen senenin boy ve kilosuna bakildi gecen sene bu zamanlar 73cm 7kgmis 1,5yasindayken, aslinsa buyuyor kuzularimiz ama yasitlarinin yaninda yavrusu gibi duruyor(
Insallah cnm seninkilerde benimki de ve tum premature bebeklerimiz yasitlarina yetisir upuzun olurlar zaten 1-0 geride basliyorlar en azindan boylari yetissin yavrularinArayı kapatmıyor o zaman öyle doğdular öylede devam ediyor biz Prof Dr gittik oda erken olmuş 7 aylık ama Dr bir gör upuzun boylu poslu inşallah benimkilerde öyle olur
nestlenin ürünü neden başka seçenek yokmu merak ettimMasallah kuzulara,bizimki de her konuda yasitlarina gore onden gitti bile diyebilirim su anda yetiskin gibi sohbet ediyorum tabi kresin de cok faydasini gordum ama boy kilo cok cok geride, hala nestle junior mama veriyorum gunde 2 kutu ama yok iste, buyumuyor cocuk, dogru durust biseyde yemiyor,yasitlarini yakalamayacak hicbirzaman diye cok korkuyorum ve uzuluyorum
Biz aslinda hemen hepsini kullandik fantomalt infatrini vs ama en son raporumuzu cikarirken 1,5 cal olan bi sut icirmek istedik digerlerinin hepsi 1cal birde dr hepsinden birer tane verdi kizim sadece nestle resource junior cukulata aromaliyi sevdinestlenin ürünü neden başka seçenek yokmu merak ettim
Merhaba nisa bilge yazdiklarinizi hep okudum benim kizimda 29 hftalik 560 gr digdu duzeltilmis sekuz aylik ve 5 kilo almiyor kilo yemiyor yemiyor inanilmaz sorunlu yazdiklariniza bakiyorum gecmiste ayni sekilde davraniyir yemeye karsi bir itiraxi var cok yediriyorun kusuyor evet bir saglik problemi yok cok sukur ama maalsef boyle doktorumuzla bu konuyu detayli konustum ve bana haftasina gore kucuk dogmus bebeklerin ki sizinde oyle yemede genelde sorun ciktigi normal prematurelerde yas yakalamanin 1.5 2 yas cuvarindayken bu tarz bebeklerin 3 4 yasini buldugunu artik bunu kabullenmem gerektigini bu cocugun bu sekilde buyucegini nirolojik hic bir problemi olmamasina sevinmem gerektigini ve bolca sabir diledigini slyledi sizin disinizda bir suru haftasina uygun dogmayan bebek goruyorum inanin bizim ki gibi dogan bebekler zayif yemiyorlae istahsizlar Allah hepimuze sabir versinmerhaba mucize anneleri, benim kızım 27 haftalık 600gr doğdu.3 ay küvezde kaldı.Şimdi 34 aylık 80cm ve 9kg. Doktorlar 2 yaşında yaşıtlarına yetişeceğini söylemişti, nerdeyse 3 yaşına girecek hala %3 persentilin çok çok altındayız.Merak ediyorum bebişleriniz yaşıtlarına yetişti mi, evetse ne zaman yetişti
Aynen allah bize sabir versin, binlerce sukurler olsun hicbir sorun yasamadik herseyiyle normal bir cocuk oldu hatta digerlerinden cok daha zeki masallah hemen her ortamda farkediliyor girisimci, yoneten lider karakteri, geveze, gulec ne bileyim beni gururlandiran o kadar cok ozelligi varki soz dinler, beni uzmez hic ama iste yemek yemek yemek... Gitmedigim dr kalmadi gastro endokrin diyetisyen en son covuk psikiyatristine bile gittik, malesef ki haklisin bunlar boyle boyle buyuyecek geriden, allah saglikli omurler versin kuzularimizaMerhaba nisa bilge yazdiklarinizi hep okudum benim kizimda 29 hftalik 560 gr digdu duzeltilmis sekuz aylik ve 5 kilo almiyor kilo yemiyor yemiyor inanilmaz sorunlu yazdiklariniza bakiyorum gecmiste ayni sekilde davraniyir yemeye karsi bir itiraxi var cok yediriyorun kusuyor evet bir saglik problemi yok cok sukur ama maalsef boyle doktorumuzla bu konuyu detayli konustum ve bana haftasina gore kucuk dogmus bebeklerin ki sizinde oyle yemede genelde sorun ciktigi normal prematurelerde yas yakalamanin 1.5 2 yas cuvarindayken bu tarz bebeklerin 3 4 yasini buldugunu artik bunu kabullenmem gerektigini bu cocugun bu sekilde buyucegini nirolojik hic bir problemi olmamasina sevinmem gerektigini ve bolca sabir diledigini slyledi sizin disinizda bir suru haftasina uygun dogmayan bebek goruyorum inanin bizim ki gibi dogan bebekler zayif yemiyorlae istahsizlar Allah hepimuze sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?