Pre-seed hakkında

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
Kızlar bu konu hakkında bilgisi kayganlastırıcı sperm koruma etkisi varmıs kullanan kullanmayı düsünen bilgisi olan varmıdır.

Eklentiler

• index.webp
    index.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bu konu hakkında bilgisi kayganlastırıcı sperm koruma etkisi varmıs kullanan kullanmayı düsünen bilgisi olan varmıdır.
Ben suan kullaniyorum canm bat 17 aralik ...bana hamilelik için faydası olur mu bilmem ama ..kuruluk problemime çok çok yararlı geldi ...iliskide acı agri yasiyorsan tawsiye ederim acikcasi

Ben suan kullaniyorum canm bat 17 aralik ...bana hamilelik için faydası olur mu bilmem ama ..kuruluk problemime çok çok yararlı geldi ...iliskide acı agri yasiyorsan tawsiye ederim acikcasi
Ağrı acıdan ziyade gebelik için sormustum spermi koruyormus gebelik kolaylastırdını çok okudum senin ilk kullandın aymı gebelik içinmi kuruluk problemi içinmi kullanıo sun

Bende takipteyim ama kullanan yok heralde kimseden ses çıkmıyor ne kadr sağlıklı merak ediyorum

Ben bu ay kullandım cnm Ovulasyon testiyle birlikte tam bu marka deildi ama aynı görevi görüyo ama bu marka daha iyiymiş ..beklemedeyim daha

Ağrı acıdan ziyade gebelik için sormustum spermi koruyormus gebelik kolaylastırdını çok okudum senin ilk kullandın aymı gebelik içinmi kuruluk problemi içinmi kullanıo sun
Henüz ilk defa kullaniyorum bu 1.ayim ..gebelik için kullaniyorum canm ..bende internetten okudum bayağı yararını gören varmis. .insallah bizde goruruz

tabikide ederim canm..ama hiç umudum yok açıkçası ...belirtilerimde hiç yok maleseff
Güzel değerlendirdiysen olur insallah canım ya ne zamndır istiyosunuz belirtileri düsnme herkeste bir olmuo canım bnim hiç belirtim olmamıstı gerçi kaybettim ama :(

Güzel değerlendirdiysen olur insallah canım ya ne zamndır istiyosunuz belirtileri düsnme herkeste bir olmuo canım bnim hiç belirtim olmamıstı gerçi kaybettim ama :KK43:
1 buçuk yıla giriyo ewleneli..1 yıldır istiyoruz ..klomen kullandm ramazan ayında hamile kaldm ama dikkatszlgm sonucunda dusuk yaptm..6 aydır yine uğraşıyorum ama nafile..yine klomen kullaniyorum 2.ayim oldu ..onun yani sira preseed de aldm kullandm ...bakalım 3 gün sonra ne olacak ..

1 buçuk yıla giriyo ewleneli..1 yıldır istiyoruz ..klomen kullandm ramazan ayında hamile kaldm ama dikkatszlgm sonucunda dusuk yaptm..6 aydır yine uğraşıyorum ama nafile..yine klomen kullaniyorum 2.ayim oldu ..onun yani sira preseed de aldm kullandm ...bakalım 3 gün sonra ne olacak ..
İnsallh olmustur canım hemen hemen aynı seyleri yasmısız

Klomen ise yaradimi canim.dusukten snr ne kre gecti.dusuk sebebi neydi.bu arada ben pressed kullandim.ise yaramadi bu ay hatta gec yumurtladim adetm gecikti ama bunla.alakasi varmidir bilemem..

Klomen ise yaradimi canim.dusukten snr ne kre gecti.dusuk sebebi neydi.bu arada ben pressed kullandim.ise yaramadi bu ay hatta gec yumurtladim adetm gecikti ama bunla.alakasi varmidir bilemem..
Canm klomen ilk ay kullandigmda adetimi düzene koydu..2.ay geciktim 5 gun..test yaptm pozitif çıktı ..kanda da baktrdm pozitif...dünyalar benm oldu....aradan 5 gün geçmedi ramazan ayi.Ben oruç tutmuyordm hamilelikten dolayı..midem agrdi üstüne zorladm birşeyler yedim ..meğerse gıda zehirlenmesi gecirmistim. .doktora da gitmedim 2 gun sonra düşük gerçekleşti. ...4 ay bekledim olmadı yine doktorun yolunu tuttum ve klomen verdi bu 2.ayim ...

Canm klomen ilk ay kullandigmda adetimi düzene koydu..2.ay geciktim 5 gun..test yaptm pozitif çıktı ..kanda da baktrdm pozitif...dünyalar benm oldu....aradan 5 gün geçmedi ramazan ayi.Ben oruç tutmuyordm hamilelikten dolayı..midem agrdi üstüne zorladm birşeyler yedim ..meğerse gıda zehirlenmesi gecirmistim. .doktora da gitmedim 2 gun sonra düşük gerçekleşti. ...4 ay bekledim olmadı yine doktorun yolunu tuttum ve klomen verdi bu 2.ayim ...
Adetleri n duzensizmi canim bnmde kurtajda n snr bile duzeni bozulmadi ama.son iko aydr 2 3 gun erken veya gec geliyor strestenmidir anlamadm

Merhaba arkadaslar,
Preeseed vajinanin asidik etkisini onluyor. Spermlerin yasamasi icn asidik ortam zararli. Daha dollenmenin gerceklesecegi fallopi tuplerine ulasamadan yolda oluyorlar. Spermler daha uzun yasiyor diye saglam olduklarini dusunmeyin,oldukca hassastirlar 36derece isida bile olmeye baslarlar bu sebeple erkeklerin cinsel organi vucut disina cekilmistr.
Preseed asiditeyi onledgi icin sperm atimindan yumurtaya ulasincaya kadar yoldaki kayiplar8 onler.
Zararli bir madde degil.bir miktar pahali sadece.
Ama kadin icn cinsel iliskiyi de kolaylastiriyor diye duydum

Back
X