Pre-seed hakkında

Adetleri n duzensizmi canim bnmde kurtajda n snr bile duzeni bozulmadi ama.son iko aydr 2 3 gun erken veya gec geliyor strestenmidir anlamadm
Bana göre stresten olabilir...Ben geçen ay 3 gun erken girdim klomen ictgm için...ondan önce kullandgmda da 2 gun geç girdim..doktorlara gittigmde hiç sebep yok ...tanı bölümüne duzensiz menstruasyon(adet) yazıyorlar

Kizlar bu jeli bnde duydum hatta alcktim dr bna ztn klomen kullanysn onuda kullanma smdi almadm cogu arkadasn gebe kaldgni duydum ins sizlerde faydasini gorursunuz takipteyim

Merhaba arkadaslar,
Preeseed vajinanin asidik etkisini onluyor. Spermlerin yasamasi icn asidik ortam zararli. Daha dollenmenin gerceklesecegi fallopi tuplerine ulasamadan yolda oluyorlar. Spermler daha uzun yasiyor diye saglam olduklarini dusunmeyin,oldukca hassastirlar 36derece isida bile olmeye baslarlar bu sebeple erkeklerin cinsel organi vucut disina cekilmistr.
Preseed asiditeyi onledgi icin sperm atimindan yumurtaya ulasincaya kadar yoldaki kayiplar8 onler.
Zararli bir madde degil.bir miktar pahali sadece.
Ama kadin icn cinsel iliskiyi de kolaylastiriyor diye duydum
Ben kullandm ama bu ay ise yaramadi;//////

Bat ne zamn canım doktorunla konustunmu peki kendinmi basladın
Cnm geç yumurtladığım için adette 10 gün geriye kaydı bu gün 10. Gün ama belli kırmızıları göreceğim .hamilelik adına hiç bir belirti yok ..yok cnm kk da okudum tanıdığım biri var aynı çocuk için baya uğraşan ona sordu oda kullanmış öyle kullandım..

Cnm geç yumurtladığım için adette 10 gün geriye kaydı bu gün 10. Gün ama belli kırmızıları göreceğim .hamilelik adına hiç bir belirti yok ..yok cnm kk da okudum tanıdığım biri var aynı çocuk için baya uğraşan ona sordu oda kullanmış öyle kullandım..
Hayırlısıyla en yakın zamanda olur insallah canım tüm isteyenlere nasip etsin

Gebe kalabildiniz mi

Aminnn
Bana önetebileceğinix bişey var mı acaba
İkimizde de sorun yok
Doktor yumurtalarının çok iyi olduğunu söyledi
Regl de çok düzenli
İki sene olucak evleneli
Soğan ve havuç yaptım işe yaramadı
Benim adetler duzensizdi hep, ben sogan ve corekotu kurunu ayni anda yapmistim ama hamile kalmak degildi niyetim yumurtlamayi duzenlemekti hatta iliski bile o ay sadece bir kere oldu tarih filan da kollamamisim:) kismetmis

Back
X