Ben keçi boynuzu yiyorum hamile kalırsam yazarım canım :)Pre seed jel kullanan var mi ?
Bi de keçiboynuzu pekmezi deneyip hamile kalan var mi ??
Ilk defa bu jeli ve ovulasyon testini kullancam arti keciboynuzu pekmezi deniycem bu aydan cok umutluyum insallah hamile kalirim..
Bende 1 ay sonra keçiboynuzu artı ovulasyon testine başlicam insallah saglıkla hayırla hamile kalırız hepimizPre seed jel kullanan var mi ?
Bi de keçiboynuzu pekmezi deneyip hamile kalan var mi ??
Ilk defa bu jeli ve ovulasyon testini kullancam arti keciboynuzu pekmezi deniycem bu aydan cok umutluyum insallah hamile kalirim..
Ben keçi boynuzu yiyorum hamile kalırsam yazarım canım :)
İnşallah canım :) en kısa zamanda kalırız.Insallah kaliriz canim ben bu ay jelde kullanayim dedim cok hamile kalan varmis bakalim insallah
Insallah canim ya Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Bu ay cok umitliyim insallah bakalimBende 1 ay sonra keçiboynuzu artı ovulasyon testine başlicam insallah saglıkla hayırla hamile kalırız hepimiz
İnsallah canım güzel haberler bekliyoruz senden. Bat ne zaman?Insallah canim ya Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Bu ay cok umitliyim insallah bakalim
Canim benim daha yeni bitti adetim yarin kargom gelcek ovulasyon testiyle jel yarin basliycam insallah kullanmayaİnsallah canım güzel haberler bekliyoruz senden. Bat ne zaman?
Keci boynuzu pekmezi bildigim kadariyla yumurta sayisini arttiriuor. Yumurtanin buyuyup catmamasi onemli. Keciboynuzu özü erkeklere etkili oyle aklimda kaldi.
İyi akşamlar kızlar konuyu okudum da keciboynuzu kuru bayanlar da uyguluo demişsiniz erkekler için geçerli deil mi eşime yapiorum da ben bayanlarda ne gibi etkisi oluo bende mi icsem acaba die dusunuorum...
Benim yumurtlama da sıkıntım yok çok şükür acaba icsem zararı olur muCanim keci boynuzu pekmezi yumurtlamaya yariyomus galiba
Zarari olmaz diye dusunuyorum canim yinede bi arastirBenim yumurtlama da sıkıntım yok çok şükür acaba icsem zararı olur mu
Aynen araştırmadan içmeyeyim ben en iisi tsk ederim :)Zarari olmaz diye dusunuyorum canim yinede bi arastir
Tembellikte yumurta buyumuyor catlamiyorda ama. Pkolular icin kure bakin bence. Keciboynuzu yumurtayi buyutmuyor. Testle gorursun yumurtlayip yumurtlamadigini. Havuc incir kirune bi bak derim. Bende ise yaramisti. Herkesede doyluyorum. Pkolulara iyi geliyorAyy canim ya insallah dedigin gibi olur bende yumurtlama tembelligi varmis sabah aksam iki kasik yiyorum insallah ise yarar
Anladim canim agustosta kurtaj oldum ben yani bi kez hamile kaldim hic bsey yapmadan bu kez hemen olsun istiyorum.Tembellikte yumurta buyumuyor catlamiyorda ama. Pkolular icin kure bakin bence. Keciboynuzu yumurtayi buyutmuyor. Testle gorursun yumurtlayip yumurtlamadigini. Havuc incir kirune bi bak derim. Bende ise yaramisti. Herkesede doyluyorum. Pkolulara iyi geliyor
Canim jel hamile kalmaya yariyomus kadinlar kulubunde gezerken okudum cok sayida hamile kalan varmis bu sayede bende siparis ettim bu ay deniycemMrb kızlar eşime keçiboynuzu kürü uyguluyrm kaynatıp suyunu içiyo ay zamanda pekmez de yiyor inş işe yarar bahsettiğiniz jel ne için acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?