Pre seed jel + laboquick ovulasyon testi + keçiboynuzu pekmezi

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Pre seed jel kullanan var mi ?
Bi de keçiboynuzu pekmezi deneyip hamile kalan var mi ??

Ilk defa bu jeli ve ovulasyon testini kullancam arti keciboynuzu pekmezi deniycem bu aydan cok umutluyum insallah hamile kalirim..

Ilk defa bu jeli ve ovulasyon testini kullancam arti keciboynuzu pekmezi deniycem bu aydan cok umutluyum insallah hamile kalirim..
Ben keçi boynuzu yiyorum hamile kalırsam yazarım canım :)

Bende 1 ay sonra keçiboynuzu artı ovulasyon testine başlicam insallah saglıkla hayırla hamile kalırız hepimiz

Keci boynuzu pekmezi bildigim kadariyla yumurta sayisini arttiriuor. Yumurtanin buyuyup catmamasi onemli. Keciboynuzu özü erkeklere etkili oyle aklimda kaldi.

İyi akşamlar kızlar konuyu okudum da keciboynuzu kuru bayanlar da uyguluo demişsiniz erkekler için geçerli deil mi eşime yapiorum da ben bayanlarda ne gibi etkisi oluo bende mi icsem acaba die dusunuorum...

Keci boynuzu pekmezi bildigim kadariyla yumurta sayisini arttiriuor. Yumurtanin buyuyup catmamasi onemli. Keciboynuzu özü erkeklere etkili oyle aklimda kaldi.

Ayy canim ya insallah dedigin gibi olur bende yumurtlama tembelligi varmis sabah aksam iki kasik yiyorum insallah ise yarar

İyi akşamlar kızlar konuyu okudum da keciboynuzu kuru bayanlar da uyguluo demişsiniz erkekler için geçerli deil mi eşime yapiorum da ben bayanlarda ne gibi etkisi oluo bende mi icsem acaba die dusunuorum...

Canim keci boynuzu pekmezi yumurtlamaya yariyomus galiba

Ayy canim ya insallah dedigin gibi olur bende yumurtlama tembelligi varmis sabah aksam iki kasik yiyorum insallah ise yarar
Tembellikte yumurta buyumuyor catlamiyorda ama. Pkolular icin kure bakin bence. Keciboynuzu yumurtayi buyutmuyor. Testle gorursun yumurtlayip yumurtlamadigini. Havuc incir kirune bi bak derim. Bende ise yaramisti. Herkesede doyluyorum. Pkolulara iyi geliyor

Mrb kızlar eşime keçiboynuzu kürü uyguluyrm kaynatıp suyunu içiyo ay zamanda pekmez de yiyor inş işe yarar bahsettiğiniz jel ne için acaba

Anladim canim agustosta kurtaj oldum ben yani bi kez hamile kaldim hic bsey yapmadan bu kez hemen olsun istiyorum.
Dedigin kuru deniycem tesekkur ederim

Mrb kızlar eşime keçiboynuzu kürü uyguluyrm kaynatıp suyunu içiyo ay zamanda pekmez de yiyor inş işe yarar bahsettiğiniz jel ne için acaba
Canim jel hamile kalmaya yariyomus kadinlar kulubunde gezerken okudum cok sayida hamile kalan varmis bu sayede bende siparis ettim bu ay deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…