- Konu Sahibi hilalkahraman
Hsg çektirdim laparoskopi de oldum temizim yani :) incir kürüne bağlıyorum ama kısmet, tşk ilgin için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg çektirdim laparoskopi de oldum temizim yani :) incir kürüne bağlıyorum ama kısmet, tşk ilgin için.
bende incir ve havuc basladim dün ikimizede hayirli olsun bacim![]()
Preseed ile ilgili diğer forumlarda olumsuz şeyler okudum, bende kullanmaya başladım, bu ay kasıklarım çok ağrıyor bide incir kürü uyguluyorum ağrım neden çözemedim, bu bebişler ne kadar Nazlı ya bilseler geldiklerinde ne çok sevinicez sevicez bu kadar kasmazlardı herhalde![]()
İncir ve havucu birliktemi kullanmaya başladın ben önce incir bir hafta sonrada havuç olarak kullanmaya başladım bugün 12. Gün bakalım neler olacak?
bende incir ve havuc basladim dün ikimizede hayirli olsun bacim![]()
merhaba kızlar.....
pre seed hakkında bılgısı olanlar bana yazsınlar lütfeeen....Nasıl kullanılacak? ne zaman kullanmayabaşlamalıyım? kaçgün kullanmam lazım? beni bılgılendırırsenız coooook mutlu olurum.
cevaplarınızı beklıyorum
ben de kullandım ovulasyon testi ile 1 ay her 2 günde bir denedim preseed ile ama gelen giden olmadı![]()