Pre seed

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxxnezo

Ziyaretçi
slm pre seed kullanan varmı acaba aranızda internette okudum hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ve rahimde kurulugu gideriyomuş kullanıpta olumlu sonuş alan varmı acaba artık insan her duydugunu malesef denemek istiyor eczanelere sordum bilende yok fazla ağustosta gelmiş tr. tşk.vereceginiz cevaplar için

canım gebelik bölümünde "preseed kullananlar" diye bir topik var ordan kullananlara ulaşablirsin. ebay sitesinden 39 dolara aldım. türkiye de 120 milyondan satıyorlar. ebay sitesi ingiltereden gönderiyor. oraya üye oluyorsun ve kredi kartı ile alış veriş yapıyorsun bana 10 günde geldi. eğer ciddi bir sorununuz yoksa deneyin derim. benim pek şansım yok zaten tüp bebek deniyorum ben sadece spermlere zarar vermeyen kayganlaştırıcı olduğu için kullanıyorum. kuruluk problemim var. neyse yardım edebildim inşallah kolay gelsin canım sana bu yolda. allah tez zamanda kucağını doldursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…