• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor-2 dk içinde pozitif kuruyunca negatif kızlar acil

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
410
87
98
27
Arkadaşlar selam.Bebek düşünüyoruz 2 aydır.
Ben erken yumurtladığım için erken test yapmaya başlıyorum sabırsızım biraz da o yüzden tabii 🥲 2 gün önce predictor yaptım çok silik pozitif çıktı.Bugün tekrarladım ilk dkdan daha net pozitif verdi koyulaşma var diye sevindim ama 15 dk sonra çizgi kayboldu aşırı şaşkınım.böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Reglime 5 gün kaldı.İlk 3 dk boyunca pozitifti sonra ikinci fotodaki gibi oldu

Eklentiler

• IMG_6446.webp
    IMG_6446.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_6447.webp
    IMG_6447.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 70
Henüz yeni dağılıyordu kızlar o yüzden testin içi pembe görünüyor fotoda hemen çektiğim için :)

İkincide de silik çizgi yok mu bana mı öyle geldi
Var aslında hafiften tıpkı 2 gün önce yaptığım gibi oldu kuruyunca o da zor gözüküyordu ama vardı.İlk dakikalarda daha net çıkınca heh dedim koyulaşma var ama kuruyunca yıkıldım

Size early predictor testlerimi göstereyim.

Alttaki 10 hazirandan
Üsttekini az önce yaptım
Çok hızlı bir şekilde çıktı 2.çizgi ve kaybolmadı
Baya güvenilir bir testtir
Beklenen adet tarihim 13-16 arası
Uygulamaya göre 16 haziran

4472AEB0-B719-4208-81F3-01639920B47D.webp

Size early predictor testlerimi göstereyim.

Alttaki 10 hazirandan
Üsttekini az önce yaptım
Çok hızlı bir şekilde çıktı 2.çizgi ve kaybolmadı
Baya güvenilir bir testtir
Beklenen adet tarihim 13-16 arası
Uygulamaya göre 16 haziran

Eki Görüntüle 3604328
Ne güzel sizinki net baya ve kaynolmamış.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Benim de çok güvendiğim bir test başta baya netti ancak kayboldu bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım

Arkadaşlar selam.Bebek düşünüyoruz 2 aydır.
Ben erken yumurtladığım için erken test yapmaya başlıyorum sabırsızım biraz da o yüzden tabii 🥲 2 gün önce predictor yaptım çok silik pozitif çıktı.Bugün tekrarladım ilk dkdan daha net pozitif verdi koyulaşma var diye sevindim ama 15 dk sonra çizgi kayboldu aşırı şaşkınım.böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Reglime 5 gün kaldı.İlk 3 dk boyunca pozitifti sonra ikinci fotodaki gibi oldu
2.cizgi var gibi geldi bana

Bence 2.sindede var gibi duruyor.. sonradan siliklesme değil bence bahsettign şey.. o başlangıçta dağılan bişey tüm testleri yaparken o kirmiziligin verdiği bişey bence.. 5 gün varmış o yüzden hafif silik gözüküyordur ben görüyorum yani 🙈

Back
X