- 30 Nisan 2019
- 410
- 87
- 98
- 27
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Var aslında hafiften tıpkı 2 gün önce yaptığım gibi oldu kuruyunca o da zor gözüküyordu ama vardı.İlk dakikalarda daha net çıkınca heh dedim koyulaşma var ama kuruyunca yıkıldımİkincide de silik çizgi yok mu bana mı öyle geldi
Bence iki gün sonra tekrarlayınVar aslında hafiften tıpkı 2 gün önce yaptığım gibi oldu kuruyunca o da zor gözüküyordu ama vardı.İlk dakikalarda daha net çıkınca heh dedim koyulaşma var ama kuruyunca yıkıldım
Awox sipariş ettim gelince tekrarlayacağım inşallah netleşmiş olur teşekkür ederimBence iki gün sonra tekrarlayın
Ne güzel sizinki net baya ve kaynolmamış.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Benim de çok güvendiğim bir test başta baya netti ancak kayboldu bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştımSize early predictor testlerimi göstereyim.
Alttaki 10 hazirandan
Üsttekini az önce yaptım
Çok hızlı bir şekilde çıktı 2.çizgi ve kaybolmadı
Baya güvenilir bir testtir
Beklenen adet tarihim 13-16 arası
Uygulamaya göre 16 haziran
Eki Görüntüle 3604328
Ne güzel sizinki net baya ve kaynolmamış.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Benim de çok güvendiğim bir test başta baya netti ancak kayboldu bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
İnşallah öyle umuyorumİnşallah awoxta net gözükür
Ben gebeliğimi awoxla öğrendim darısı başınıza inşallahAwox sipariş ettim gelince tekrarlayacağım inşallah netleşmiş olur teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimBen gebeliğimi awoxla öğrendim darısı başınıza inşallah
2.cizgi var gibi geldi banaArkadaşlar selam.Bebek düşünüyoruz 2 aydır.
Ben erken yumurtladığım için erken test yapmaya başlıyorum sabırsızım biraz da o yüzden tabii2 gün önce predictor yaptım çok silik pozitif çıktı.Bugün tekrarladım ilk dkdan daha net pozitif verdi koyulaşma var diye sevindim ama 15 dk sonra çizgi kayboldu aşırı şaşkınım.böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Reglime 5 gün kaldı.İlk 3 dk boyunca pozitifti sonra ikinci fotodaki gibi oldu
Var aslında ama sonradan silikleşmesi çok kafamı karıştırdı açıkçası.Birkaç gün sonra Awoxlarım gelir tekrarlarım inşallah pozitif çıkar2.cizgi var gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?