- 8 Haziran 2021
- 71
- 25
- 38
- Konu Sahibi leydigibileydi
-
Merhaba bugün predictor test yaptım reglime 4 gün var. Predictorun tasarımı falan değişmiş. Sonucunda birden fazla silik çizgi çıktı. Resmini koyuyorum sizce bu gebelik var demek mi? Yanlış olabilir mi? Bariz ikinci çizgi de görünüyor ama anlamadım 3 çizgi var toplam
Fotoğraf yok yüklenmedi sanırım
Ben bir daha test alayım o zaman predictor önceden çok iyidi bozmuş belli ki.Bende de bi ara 3 çizgi çıkarmıştı negatifti
Büyük ihtimalle hatalı ilk defa böyle bir şey yaşadımMerhaba ben de procoktor ile yaptım 3 cizgi cikmisti yeni kutulari hatali galiba sonra baska markalarda negatif
Yani hatali mi bozuk mu olmus oluyorBende de bi ara 3 çizgi çıkarmıştı negatifti
Üzerinden çok geçmiş ama benimde şu an aynı marka aynı sorunu yaşıyorum durumunuz ne oldu o dönemde gebelik oluştu mu acabaMerhaba bugün predictor test yaptım reglime 4 gün var. Predictorun tasarımı falan değişmiş. Sonucunda birden fazla silik çizgi çıktı. Resmini koyuyorum sizce bu gebelik var demek mi? Yanlış olabilir mi? Bariz ikinci çizgi de görünüyor ama anlamadım 3 çizgi var toplam
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba ?Üzerinden çok geçmiş ama benimde şu an aynı marka aynı sorunu yaşıyorum durumunuz ne oldu o dönemde gebelik oluştu mu acaba
Negatif çıktı ne yazık kiMerhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba ?
2. fotoğrafta çok çizgi çıkınca 1. fotoğraftaki testi yaptım sizce var mı?Negatif çıktı ne yazık ki
Mutsuz etmek istemem ama kendimde çıkana göre söylüyorum benim bu şekilde çıktığında negatif çıktı ama burda pozitif çıkan da çok olmuş belki sizinki daha çok yenidir ondan böyle çıkmıştır iki gün sonra tekrarlayın bence testi2. fotoğrafta çok çizgi çıkınca 1. fotoğraftaki testi yaptım sizce var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?