• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor birden fazla silik çizgi

leydigibileydi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
71
25
38
Merhaba bugün predictor test yaptım reglime 4 gün var. Predictorun tasarımı falan değişmiş. Sonucunda birden fazla silik çizgi çıktı. Resmini koyuyorum sizce bu gebelik var demek mi? Yanlış olabilir mi? Bariz ikinci çizgi de görünüyor ama anlamadım 3 çizgi var toplam

Merhaba ben de procoktor ile yaptım 3 cizgi cikmisti yeni kutulari hatali galiba sonra baska markalarda negatif

Bende de bi ara 3 çizgi çıkarmıştı negatifti

Eklentiler

• IMG_2539.webp
    IMG_2539.webp
    15 KB · Görüntüleme: 974
Bi serisi bozuk herhalde
IMG20240106104738.webp

Eklentiler

• IMG20240106104738.webp
    IMG20240106104738.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.136
Merhaba bugün predictor test yaptım reglime 4 gün var. Predictorun tasarımı falan değişmiş. Sonucunda birden fazla silik çizgi çıktı. Resmini koyuyorum sizce bu gebelik var demek mi? Yanlış olabilir mi? Bariz ikinci çizgi de görünüyor ama anlamadım 3 çizgi var toplam
Üzerinden çok geçmiş ama benimde şu an aynı marka aynı sorunu yaşıyorum durumunuz ne oldu o dönemde gebelik oluştu mu acaba

2. fotoğrafta çok çizgi çıkınca 1. fotoğraftaki testi yaptım sizce var mı?
Mutsuz etmek istemem ama kendimde çıkana göre söylüyorum benim bu şekilde çıktığında negatif çıktı ama burda pozitif çıkan da çok olmuş belki sizinki daha çok yenidir ondan böyle çıkmıştır iki gün sonra tekrarlayın bence testi🥰💐inşallah pozitif görürsünüz🙏🏻❤️💐

Back
X