Predictor early ikinci çizgi

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Arkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_2320.webp
    IMG_2320.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 3.421
Arkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
Büyük ihtimal hamilesin cnm, tebrikler

tebrikler hayirlisi olsun

Kızlar inşallah hayal kırıklığına uğramam ya çok korkuyorum.bakalım yarın kanda ne çıkçak

Eklentiler

• IMG_2325.webp
    IMG_2325.webp
    9 KB · Görüntüleme: 3.617
Geçen ayda silikle karşılaşmıştım ama o bunhn kadar değildi birde bunda negatiften sonra ikiye dönüşmesi dikkatimi çekti
ama direk zaten ikinci cizgi cikmiyo ki cok ielrlemis hamilelklerde cikiyo yani hormonun cok yuksek olmasi lazım.ama senin suandakide baya net silik sayilmaz.insallah kandada guzel bi deger vardr hayirlisi olsun

ama direk zaten ikinci cizgi cikmiyo ki cok ielrlemis hamilelklerde cikiyo yani hormonun cok yuksek olmasi lazım.ama senin suandakide baya net silik sayilmaz.insallah kandada guzel bi deger vardr hayirlisi olsun
Canım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadır

Eklentiler

• IMG_2333.webp
    IMG_2333.webp
    9 KB · Görüntüleme: 2.988
Canım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadır
Var canım bebiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin İnsaAllah :))

Cnm bariz hamilesin tebrik ederim :)

Back
X