- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal hamilesin cnm, tebriklerArkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
tebrikler hayirlisi olsunArkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
Geçen ayda silikle karşılaşmıştım ama o bunhn kadar değildi birde bunda negatiften sonra ikiye dönüşmesi dikkatimi çektitebrikler hayirlisi olsun
ama direk zaten ikinci cizgi cikmiyo ki cok ielrlemis hamilelklerde cikiyo yani hormonun cok yuksek olmasi lazım.ama senin suandakide baya net silik sayilmaz.insallah kandada guzel bi deger vardr hayirlisi olsunGeçen ayda silikle karşılaşmıştım ama o bunhn kadar değildi birde bunda negatiften sonra ikiye dönüşmesi dikkatimi çekti
Canım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadırama direk zaten ikinci cizgi cikmiyo ki cok ielrlemis hamilelklerde cikiyo yani hormonun cok yuksek olmasi lazım.ama senin suandakide baya net silik sayilmaz.insallah kandada guzel bi deger vardr hayirlisi olsun
Yok canım hiç belirtim yok birtek bugün ani hareket yapınca biyere uzanınca kasığıöda yırtılıyormuş hissi var.hepsi bu ağrım sızım yokCanım belirtin var mı??
Var canım bebiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin İnsaAllah :))Canım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadır
Akıntın var mı canım ?bize haber ver olur mu kan verince bideYok canım hiç belirtim yok birtek bugün ani hareket yapınca biyere uzanınca kasığıöda yırtılıyormuş hissi var.hepsi bu ağrım sızım yok
vallahi var gozun aydin canim yaa sevindim senin adina.yarin kan sonucunada etiketler misinCanım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadır
Bal gibi hamilesin işte kasmana gerek yok canım :)) gözün aydın :)Canım şimdi normal gebelik testi yaptım böyle çıktı.ay sabahı nasıl ediceğimi bilemedimm.inşallah birşey varsada herşey yolundadır
Ay inşallah canım benimmVar canım bebiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin İnsaAllah :))
Canım ovulasyonla yumurta çatlama günümü yakaladım ogün iki kez yakınlaştık eşimle,çatladıktan itibaren 1 hafta boyunca kireç gibi beyaz akıntım geldi.ama şimdi yok hatta kuruyum ilişkide canım çok acıyorAkıntın var mı canım ?bize haber ver olur mu kan verince bide
Ay inşallah canım ya 24 yaşımdayım daha 5 aylık evliyim pko olduğumu öğrendim 2 aydır korunmuyoruz bu ikinci ayım inşaklah vardır hayırlısıylaBal gibi hamilesin işte kasmana gerek yok canım :)) gözün aydın :)
Tabikide aldığım gibi ilk işim o olucak canım.vallahi var gozun aydin canim yaa sevindim senin adina.yarin kan sonucunada etiketler misin
Teşekkür ederim canım iniallah kan tahlilimdede herşey yolunda gider hüsrana uğramaktan çok korkuyorumCnm bariz hamilesin tebrik ederim :)