Predictor early ikinci çizgi

Adetime bir gün vardı evde test yaptım bat günü de kan verdim sonra iki günde bir hastaneye kan vermeye gittim sürekli..:) ondan sonrası kese sonra kalp atışı falan filan işte çok şükür iyiyiz darısı senin başına inşallah..
Ay inşallah kuzum.Normalde bir bayanın 14. 15. Günde yumurta çatlarken bnm 21. 22.günde çatladığı için ben geç döllenme olarak adet zamanında çıkması gereken değere göre geriden gidiyorum.inşallah canım ya ama kötğ bişy düşünmüyorum artık herşey güzel olucak ve 5. Haftamda keseyi gördüğüm de bende buraya gebeliğimş gireceğim hehehe :))

Ay inşallah kuzum.Normalde bir bayanın 14. 15. Günde yumurta çatlarken bnm 21. 22.günde çatladığı için ben geç döllenme olarak adet zamanında çıkması gereken değere göre geriden gidiyorum.inşallah canım ya ama kötğ bişy düşünmüyorum artık herşey güzel olucak ve 5. Haftamda keseyi gördüğüm de bende buraya gebeliğimş gireceğim hehehe :))

İnşallah canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin..:) hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah..

Back
X