Predictor Early Silik Çizgi

Itsmetuba

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
89
22
18
30
Kızlar merhaba
Birkaç aydır bebek istiyoruz ve forumu yakından takip ediyorum. Bat tarihim 16.08.2022 bugün yani 4 gün önce predictor early gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı. Normalde de bekleyince çıkıyordu ama hiç bu kadar net olmamıştı ve 2-4 dk arasında çıktı çizgi sonrasında koyulaştı. Acaba başına böyle bir durum gelmiş olan var mı? Geçen ay regl tarihim çok gecikti normalde 29-31 gündür maksimum birkaç gün oynar geçen ay ki döngüm 46 gün dü. Burada gebe kalmadan önce rahim kendini hazırlıyor ve döngü tarihiniz uzuyor gibi yazılar okudum. Umutlandım. Epilepsi hastasıyım o yüzden erkenden öğrenmek bebek için ve kendim için iyi olacak. İlaç düzenlememi kan tahlillerimi vs yaptım hepsi iyi çok şükür ama erken öğrenmemin iyi olacağını düşünüyorum. Başına aynı durum gelmiş birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Eklentiler

• C4CAA713-3CCD-45D8-8ADB-5C6F8E8426D1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 619
İki gün sonra aynı markaya testi tekrarla

tamam çok teşekkür ederim tekrarladıktan sonra yazacağım inşallah çok net bir pozitif görürüm.

Bugün 2 adet test yaptım biri sabah ilk idrarla diğeri de 3 saat sonra sabah ilk idrarla yaptığım uzun süre sonra silik çizgi çıkardı diğerinde silik çizgi bile çıkmadı sanırım kimyasal geçiriyorum çok üzgünüm

Test bu şekilde

Eklentiler

• EA68758B-7503-4170-9B35-61E3C97A32A0.webp
    49 KB · Görüntüleme: 547
  • 36F68E56-B9DB-49B9-99E4-A572F57E9794.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 533
Bugün regl oldum test gittikçe negatife döndü yine bir hayal kırıklığı çok üzgünüm umarım bidaha ki ay pozitifi görürüm sonra da kalp atışlarını duyarım sağlıkla kucağıma alırım o kadar çok istedim ki bir sürü ebeveynlik kitabı okuyorum sürekli hayal kuruyorum rabbim isteyen herkese sağlıkla tez vakitte kucağına almayı nasip etsin

Merhaba sonuç ne çıktı acaba ? :) Early testin beni bir kere büyük hayal kırıklığına uğrattığını bilmenizi isterim iki early test pozitif başka markalardan 5 ayrı diğer test negatif çıkmıştı. En güzeli bir kan tahlili yaptırmak gibi duruyor. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Ben testi yaptığım dönem regl oldum canım yani maalesef negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…