- 25 Haziran 2021
- 93
- 19
- 8
- 28
- Konu Sahibi ceylanceylan01
-
Çizigi pembe kaç dakika içinde çıktı hamilelik var benceMerhaba arkadaşlar. Predictor early testini yaptım az önce. Ayın 4ünde adet olmam lazım. Erken yaptım ama erken test olduğu için inşallah doğrudur. Silik bi çizgi gördüm aslında resmi bırakıyorum biraz anlıyorsanız yazarsanız çok sevinirim. İyi akşamlar
Max 4 5Çizigi pembe kaç dakika içinde çıktı hamilelik var bence
Sağlıcakla gelsin o haldeMax 4 5
İlk bebeğim düşük oldu çok istiyorum dua eder misin bana inşallah bebeğim vardır ve sağlıkla doğarSağlıcakla gelsin o halde
Merhabalar sevgilerİlk bebeğim düşük oldu çok istiyorum dua eder misin bana inşallah bebeğim vardır ve sağlıkla doğar
Canım baya hamilesinArkadaşlar Merhaba ;
Adetimi iki gün geçti öğlen molamda bu testi yaptım sizce hamilemiyim , kan testi yapacağım bugün sonucu hemen alabilirmiyim yardımcı olun ilk gebeliğim
Canım sonucun ne çıktı benim de böyle oldu ilk 10 dk da silik çizgi vardı sonra hayalet olduMerhaba arkadaşlar. Predictor early testini yaptım az önce. Ayın 4ünde adet olmam lazım. Erken yaptım ama erken test olduğu için inşallah doğrudur. Silik bi çizgi gördüm aslında resmi bırakıyorum biraz anlıyorsanız yazarsanız çok sevinirim. İyi akşamlar
Hayırlı olsun canım benimde dün böyle çıktı reglimin geçmesini bekliyorum sizde bekleyim benceMerhaba arkadaşlar. Predictor early testini yaptım az önce. Ayın 4ünde adet olmam lazım. Erken yaptım ama erken test olduğu için inşallah doğrudur. Silik bi çizgi gördüm aslında resmi bırakıyorum biraz anlıyorsanız yazarsanız çok sevinirim. İyi akşamlar
Benimde aynı böyle var mı sizde pozitif durumHayırlı olsun canım benimde dün böyle çıktı reglimin geçmesini bekliyorum sizde bekleyim bence
Yalancı pozitif gördüm canımBenimde aynı böyle var mı sizde pozitif durum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberi alırısınız benim testim sizinkine çok benziyor o yüzden merak ettim çünkü testten baya şikayet var bu yalancı pozitif mevzusundanYalancı pozitif gördüm canımbu ayı bekliyorum 8 günüm kaldı
Evet maalesef hatalı ürünleri piyasaya sürdüler sanırımHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberi alırısınız benim testim sizinkine çok benziyor o yüzden merak ettim çünkü testten baya şikayet var bu yalancı pozitif mevzusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?