G Gull37 Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 196 78 13 36 Salı 16:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #1 Merhaba kızlar regle 2 gün var. Sabah days comfort yaptım. Ve daha yeni predictor early yaptım. İkiside silik çıktı. Alttaki fotoğraf Predictor Early. Gözle görülüyor şekilde. Kalite belki düşer fotoğrafta. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Guvenebilirmiyim predictor early ye? Eklentiler 1000057209.webp 23,1 KB · Görüntüleme: 38 1000057208.webp 36,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar regle 2 gün var. Sabah days comfort yaptım. Ve daha yeni predictor early yaptım. İkiside silik çıktı. Alttaki fotoğraf Predictor Early. Gözle görülüyor şekilde. Kalite belki düşer fotoğrafta. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Guvenebilirmiyim predictor early ye?
M MinaEfrahim34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2025 74 42 3 28 Salı 16:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #2 İlk dakikalarda çıktıysa evet ama sonradan çıktı ise kuruduktan sonra tekrarla testi sabah ilk idrarla yine çıkarsa bir kan ver inşallah vardır
İlk dakikalarda çıktıysa evet ama sonradan çıktı ise kuruduktan sonra tekrarla testi sabah ilk idrarla yine çıkarsa bir kan ver inşallah vardır
K kahvelergeldi Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2025 75 20 3 31 Salı 16:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #3 Gull37 .!.: Merhaba kızlar regle 2 gün var. Sabah days comfort yaptım. Ve daha yeni predictor early yaptım. İkiside silik çıktı. Alttaki fotoğraf Predictor Early. Gözle görülüyor şekilde. Kalite belki düşer fotoğrafta. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Guvenebilirmiyim predictor early ye? Genişletmek için tıkla... Bende predictor la öğrendim kapağını takıp bakarsanız daha net belli olur
Gull37 .!.: Merhaba kızlar regle 2 gün var. Sabah days comfort yaptım. Ve daha yeni predictor early yaptım. İkiside silik çıktı. Alttaki fotoğraf Predictor Early. Gözle görülüyor şekilde. Kalite belki düşer fotoğrafta. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Guvenebilirmiyim predictor early ye? Genişletmek için tıkla... Bende predictor la öğrendim kapağını takıp bakarsanız daha net belli olur
G Gull37 Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 196 78 13 36 Salı 16:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #4 kahvelergeldi .!.: Bende predictor la öğrendim kapağını takıp bakarsanız daha net belli olur Genişletmek için tıkla... Tşk ederim yorumunuz için. Gözle görülür şekilde var ben buraya fotoraf atmak için açtım.
kahvelergeldi .!.: Bende predictor la öğrendim kapağını takıp bakarsanız daha net belli olur Genişletmek için tıkla... Tşk ederim yorumunuz için. Gözle görülür şekilde var ben buraya fotoraf atmak için açtım.
K kahvelergeldi Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2025 75 20 3 31 Salı 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #5 Gull37 .!.: Gözle görülür var ben buraya fotoraf atmak için açtım. Genişletmek için tıkla... Vardır o zaman canım iki gün sonra birdaha yap ben öyle yaptım gün gün koyulaşıyor
Gull37 .!.: Gözle görülür var ben buraya fotoraf atmak için açtım. Genişletmek için tıkla... Vardır o zaman canım iki gün sonra birdaha yap ben öyle yaptım gün gün koyulaşıyor
G Gull37 Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 196 78 13 36 Salı 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #6 MinaEfrahim34 .!.: İlk dakikalarda çıktıysa evet ama sonradan çıktı ise kuruduktan sonra tekrarla testi sabah ilk idrarla yine çıkarsa bir kan ver inşallah vardır Genişletmek için tıkla... İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
MinaEfrahim34 .!.: İlk dakikalarda çıktıysa evet ama sonradan çıktı ise kuruduktan sonra tekrarla testi sabah ilk idrarla yine çıkarsa bir kan ver inşallah vardır Genişletmek için tıkla... İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
M MinaEfrahim34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2025 74 42 3 28 Salı 16:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #7 Gull37 .!.: İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ozaman büyük ihtimal vardır sabah tekrar edip duruma göre kan ver güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Gull37 .!.: İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ozaman büyük ihtimal vardır sabah tekrar edip duruma göre kan ver güzel haberlerini bekliyorum inşallah
K Kara duvak285255 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2022 201 50 28 41 Salı 16:44 Konu Sahibi Konu Sahibi Gull37 #8 Gull37 .!.: İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnnn
Gull37 .!.: İlk 6 dakikada çıktı. Tşk ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnnn