- Emoji Skoru
- 69
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi merak ediyorum
-
Beklemek çok zor her ay test yapıyorum erken gebelik testiSanki silik var ama doğru sonuç için adet gününüzü bekleyin
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah biraz oluruna bırakın çok kafaya takarsanizda zorlaştırirsinizBeklemek çok zor her ay test yapıyorum erken gebelik testi
Kesinlikle öyle ama düşünmeden edemiyor insan 11 ay oldu beklemedeyiz bakalımRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah biraz oluruna bırakın çok kafaya takarsanizda zorlaştırirsiniz
Bu testlere boşuna para veriyorsun canım. Varda normal ucuz testlerde çıkar. Bunlarda yanılma payı var maalesef.sen normal testlerden al deneKızlar uzun bi süredir predictor early kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim ve ilk defa silik çizgi gördüm dışı gölge oluyor diye çıkarttım ilk 5 dakikada çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı adetime 6 gün var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Çıkar mı ki 5 gün kalaBu testlere boşuna para veriyorsun canım. Varda normal ucuz testlerde çıkar. Bunlarda yanılma payı var maalesef.sen normal testlerden al dene
çıkabilirÇıkar mı ki 5 gün kala
merhana sonucunuz netleşti mi hamile misiniz? Ben de aynı durumu yaşıyorumKızlar uzun bi süredir predictor early kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim ve ilk defa silik çizgi gördüm dışı gölge oluyor diye çıkarttım ilk 5 dakikada çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı adetime 6 gün var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Netleşti hamilelik yokmuşmerhana sonucunuz netleşti mi hamile misiniz? Ben de aynı durumu yaşıyorum
Normal test dene canım.Çıkar mı ki 5 gün kala
Maalesef ben adet oldum çıkmadı yani bu ay doktorumu değiştirdim ve hormon testimde prolaktin 66 çıktı yüksek yani tsh da aynı zamanda yüksek çıktı bakalım ilaç kullanacağımNormal test dene canım.
Benim adete 4 gün kala öğlen idariyla böyle çıkmıştı (Frelly marka), ertesi gün sabah kan testim beta 35 çıkmıştı.
Eki Görüntüle 3102570
Benim prolaktin sınırda olduğu için hiç bir doktor ilaç vermedi. 6 yıldır hiç gebe kalamadim. Sonra bir doktor bu kabul edilemez sen hamile kalmaya çalışıyorsun bunu minimuma indirmeniz lazım her bünye farklıdır dedi. Ve 6 yil sonra, Prolaktin için Doxtinex kullandığım ilk ay hamile kaldım. Darısı başına inşallahMaalesef ben adet oldum çıkmadı yani bu ay doktorumu değiştirdim ve hormon testimde prolaktin 66 çıktı yüksek yani tsh da aynı zamanda yüksek çıktı bakalım ilaç kullanacağım