Predictor early

Zerrin Misli

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
10
4
1
35
Merhaba gecikmenin 5. günü predictor early test yaptım ancak testin dış kaset kısmını çıkarınca iç tarafta çizgi olduğunu gördüm. Bu normal mi?
Fotoğyafta tam belli olmaaa da soldaki koyu çizgi aslında kırmızı. Ve onun altındaki emici sünger de kırmızıydı.

Eklentiler

• IMG_5667.webp
    IMG_5667.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Merhaba gecikmenin 5. günü predictor early test yaptım ancak testin dış kaset kısmını çıkarınca iç tarafta çizgi olduğunu gördüm. Bu normal mi?
Fotoğyafta tam belli olmaaa da soldaki koyu çizgi aslında kırmızı. Ve onun altındaki emici sünger de kırmızıydı.
Heveslendirmek istemem ama pozitif gibi görünüyor bir test daha yapın netleşsin bence🥰💐🙏🏻

Sizce de miii ? :)
Başka bir marka test yapmıştım ama o negatif. Predictor daha hassas olduğu için algıladı mı acaba diye düşündüm.
Predictor güvenilir ve bu şekilde yalancı pozitif olmaz bence🤭bildiğim kadarıyla predictor 10mg olsa bile hcgyi algılıyor diğer testlerin çoğu 25 mg kadar algılıyormuş bence gebelik var heveslendirmek istemem ama bende bu markada böyle çıksa gebeyim derdim hatta bi testle daha uğraşmaz direkt kan testi verirdim🥰 bence hayırlı olsun🤭❤️💐

Predictor güvenilir ve bu şekilde yalancı pozitif olmaz bence🤭bildiğim kadarıyla predictor 10mg olsa bile hcgyi algılıyor diğer testlerin çoğu 25 mg kadar algılıyormuş bence gebelik var heveslendirmek istemem ama bende bu markada böyle çıksa gebeyim derdim hatta bi testle daha uğraşmaz direkt kan testi verirdim🥰 bence hayırlı olsun🤭❤️💐
Ben direk pencereden değil de içini açınca daha geride gözükmesinden emin olamadım. En iyisi kan vermek olacak. Teşekkür ederim cevabınız içinn 💕

Başka yorumlayabilecek olan var mı? Testi aynı böyle olup sonra pozitif olduğunu deneyimleyen?

Back
X