Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmıştım bu şekildeydi. Yeni çıkanlar böyle artıkKızlar kaç gündür bunu bekliyorum ama kutuyu görünce hüsrana uğradım skt 2027 ama şeffaf kapak değil içini değiştirmiş olamazlar dimi sizce sabah yapayım diyordum yanıltmaz beni dimi
Bu testle mi pozitif görmüştünüzBen kullanmıştım bu şekildeydi. Yeni çıkanlar böyle artık
Hayır testi erken yaptığım için negatif çıkmıştı bebek daha yerleşme aşamasındayken yapmışımBu testle mi pozitif görmüştünüz
Benim testim de böyleydi eczaneden almıştık, size orijinal gelmeyen kısmı ne oldu tam olarakKızlar kaç gündür bunu bekliyorum ama kutuyu görünce hüsrana uğradım skt 2027 ama şeffaf kapak değil içini değiştirmiş olamazlar dimi sizce sabah yapayım diyordum yanıltmaz beni dimi
Şeffaf kapak görünüyordu böyle geldi sayfasına baktığımda şeffaf olan görünüyor bi kaç kişi de orijinali bu değil diyince sizlere de sormak istedimBenim testim de böyleydi eczaneden almıştık, size orijinal gelmeyen kısmı ne oldu tam olarak
Şeffaf kapak görünüyordu böyle geldi sayfasına baktığımda şeffaf olan görünüyor bi kaç kişi de orijinali bu değil diyince sizlere de sormak istedim
Kaç gün kala yapmıştınız ben sabah yapmayı düşünüyorum 1 gün kalmış oluyorEki Görüntüle 3590291
Benimki bu şekildeydi
Bunlar da benim 7 gün kaladan itibaren yaptığım testler üçünü ilk idrarla sağdakini bugün yaptım ama ilk idrarla değilBenim bat 30 nisandı ben bu testi 2 mayısta yaptım testen 1 saat sonra kan verdim beta 180di
Çıkarır muhtemelen 1 gün öncesiyse
Kalite düşmüş ama normalde daha bellilerBunlar da benim 7 gün kaladan itibaren yaptığım testler üçünü ilk idrarla sağdakini bugün yaptım ama ilk idrarla değil
Çizgi var evet ortadaki ve alttakinde gördüm diğerlerini tam seçemedim, kan verin hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksınBunlar da benim 7 gün kaladan itibaren yaptığım testler üçünü ilk idrarla sağdakini bugün yaptım ama ilk idrarla değil
Şimdi kaset test de yaptım bebe time çok net pozitif gördüm 5 dakika içinde silik yaniÇizgi var evet ortadaki ve alttakinde gördüm diğerlerini tam seçemedim, kan verin hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın![]()
Hayırlı olsun şimdidenŞimdi kaset test de yaptım bebe time çok net pozitif gördüm 5 dakika içinde silik yani
Yarın predictorle sabah yapıcam belki bi kaset daha yaparım ve kan vermeye gidicem yarın inşallah vardırHayırlı olsun şimdidenseni de 2026 ocak annelerine bekleriz
![]()
Reglime 2 günüm varYarın predictorle sabah yapıcam belki bi kaset daha yaparım ve kan vermeye gidicem yarın inşallah vardırhatta kaset testimi de ekliyim pembe ve daha belirgin ama nedense burda bambaşka görünüyor testler kanımda pozitif çıkarsa gelmeyi çok isterim teşekkür ederim
![]()
Tüm testler yalan söylüyor olamaz bayağı belirgin görünüyoYarın predictorle sabah yapıcam belki bi kaset daha yaparım ve kan vermeye gidicem yarın inşallah vardırhatta kaset testimi de ekliyim pembe ve daha belirgin ama nedense burda bambaşka görünüyor testler kanımda pozitif çıkarsa gelmeyi çok isterim teşekkür ederim
![]()
Umarım öyledir tabikide haber veririm çok teşekkürler sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınızTüm testler yalan söylüyor olamaz bayağı belirgin görünüyokan sonucu çıkınca bana da haber verin merak ederim, ocak annelerine gelirseniz görürüm gerçi
gönlünüzce olsun
![]()
İnşallah çok teşekkürlerUmarım öyledir tabikide haber veririm çok teşekkürler sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız![]()