• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik test orijinal mi sizce ?

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
386
63
13
25
Kızlar kaç gündür bunu bekliyorum ama kutuyu görünce hüsrana uğradım skt 2027 ama şeffaf kapak değil içini değiştirmiş olamazlar dimi sizce sabah yapayım diyordum yanıltmaz beni dimi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar kaç gündür bunu bekliyorum ama kutuyu görünce hüsrana uğradım skt 2027 ama şeffaf kapak değil içini değiştirmiş olamazlar dimi sizce sabah yapayım diyordum yanıltmaz beni dimi
Ben kullanmıştım bu şekildeydi. Yeni çıkanlar böyle artık

Benim testim de böyleydi eczaneden almıştık, size orijinal gelmeyen kısmı ne oldu tam olarak

Benim testim de böyleydi eczaneden almıştık, size orijinal gelmeyen kısmı ne oldu tam olarak
Şeffaf kapak görünüyordu böyle geldi sayfasına baktığımda şeffaf olan görünüyor bi kaç kişi de orijinali bu değil diyince sizlere de sormak istedim

Benim bat 30 nisandı ben bu testi 2 mayısta yaptım testen 1 saat sonra kan verdim beta 180di
Çıkarır muhtemelen 1 gün öncesiyse

Benim bat 30 nisandı ben bu testi 2 mayısta yaptım testen 1 saat sonra kan verdim beta 180di
Çıkarır muhtemelen 1 gün öncesiyse
Bunlar da benim 7 gün kaladan itibaren yaptığım testler üçünü ilk idrarla sağdakini bugün yaptım ama ilk idrarla değil

Eklentiler

• IMG_0418.webp
    IMG_0418.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0433.webp
    IMG_0433.webp
    23 KB · Görüntüleme: 29
Sizin bahsettiğiniz böyle ortası oval geniş şeffaf kapaklı olanlar. Artık böyle değil sizin aldığınız gibi üretiyorlar. Diğer erken gebelik testleriyle görüntü aynı o yüzden emin değilim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-12-15-46-05-445_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-05-12-15-46-05-445_com.whatsapp.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 35
Bunlar da benim 7 gün kaladan itibaren yaptığım testler üçünü ilk idrarla sağdakini bugün yaptım ama ilk idrarla değil
Çizgi var evet ortadaki ve alttakinde gördüm diğerlerini tam seçemedim, kan verin hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın 🍀

Hayırlı olsun şimdiden 🍀 seni de 2026 ocak annelerine bekleriz 🥰
Yarın predictorle sabah yapıcam belki bi kaset daha yaparım ve kan vermeye gidicem yarın inşallah vardır 😊 hatta kaset testimi de ekliyim pembe ve daha belirgin ama nedense burda bambaşka görünüyor testler kanımda pozitif çıkarsa gelmeyi çok isterim teşekkür ederim 🥰🌸

Eklentiler

• IMG_0435.webp
    IMG_0435.webp
    119,8 KB · Görüntüleme: 27
Yarın predictorle sabah yapıcam belki bi kaset daha yaparım ve kan vermeye gidicem yarın inşallah vardır 😊 hatta kaset testimi de ekliyim pembe ve daha belirgin ama nedense burda bambaşka görünüyor testler kanımda pozitif çıkarsa gelmeyi çok isterim teşekkür ederim 🥰🌸
Reglime 2 günüm var

Tüm testler yalan söylüyor olamaz bayağı belirgin görünüyo 💖 kan sonucu çıkınca bana da haber verin merak ederim, ocak annelerine gelirseniz görürüm gerçi ☺️ gönlünüzce olsun 🤲🏼

Tüm testler yalan söylüyor olamaz bayağı belirgin görünüyo 💖 kan sonucu çıkınca bana da haber verin merak ederim, ocak annelerine gelirseniz görürüm gerçi ☺️ gönlünüzce olsun 🤲🏼
Umarım öyledir tabikide haber veririm çok teşekkürler sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰

Back
X