kizlae adetime 2 gun kaldi.ama.hala hic sancim yok normalde bi hafta onceden sancilanirdim.bu ay cok istiyorum gebeligi.beyaz akintim vardi dune kadar .cok az kahve lekede gelmisti gecen gun.bugun erkwn gebelik testi yaptm negatif cikti.acaba guvenilirmi bu testlere yoksa yaniltici olabilrmi.eczaci kan testiyle birebir dedi diye aldm.
o nasl oluyoki.ovulasyin testi kullandim ayin 21 inde yumurtladim diye gorunuyor.gec dollenme nasil oluuoValla cikardi diye biliym ama gec dollenme olabilir mi
anladm canim ama tik yok bende yaaa offff sancimgelmediki gelse anlicam adet olcagmi .Ben iki kere kullandım. Birinde adetime 3 gün vardı pozitif çıktı ve kan testi ile doğrulandı. Diğerinde adetime 2 gün vardı negatif çıktı, adetim gecikti gene negatif çıktı ve gecikmeli de olsa adet oldum. Yani bende testler %100 sonuç verdi. Baya güvenilir diyebilirim.
anladm canim ama tik yok bende yaaa offff sancimgelmediki gelse anlicam adet olcagmi .
Bazen cift yumurtlma oluyo sanrm bn suan yumurtlama donmimdym yine oysaki 1 hafta onceydi meselao nasl oluyoki.ovulasyin testi kullandim ayin 21 inde yumurtladim diye gorunuyor.gec dollenme nasil oluuo
adetin biteli kac gun oldu canim ve kac gunde bi adetoluyosnBen de benimki gecikince sevinmiştim. Hatta test yanlıştır ya kan testi yaparım pazartesi diye düşünüyordum. Ama pazartesi regl oldum.Eylüle kaldı benim ümitler. Ben de ovulasyon testi kullanmaya karar verdim bu ay ilk defa. Bugün çok silik bir çizgi vardı. O zaman ilişki bugün yaşanmalı mı yoksa daha koyu bir çizgi mi beklenmeli ben de onu anlamaya çalışıyorum.
28 günde 1 oluyorum. Biteli 3 gün oldu.adetin biteli kac gun oldu canim ve kac gunde bi adetoluyosn
anladm canim ama bu kadar cabuk yumurtlama olmasi istisnadir.yapmaya devam et 3 5 gun icinde koyu cizgiyi gorursun .koyu cizgiyi gordugn gun ve ertesi gun iliskiye gir.yani silik cizgi hep olur.asil olmasi gereken t cizgisinin c cizgisinden koyu oldugu gundur.koyulastktan sonra bi kac gun icinde siliklesir buda yumurtlamanin bittigi anlamina gelr zaten.onun disinda gunasiri gir.uzun ara verme yani calismalara.ben adetimin 19.gunu yumurtladm ov.testine gore.ama sen daha erken yumurtlarsn 28 gunde bi adet oluyosan.28 günde 1 oluyorum. Biteli 3 gün oldu.
anladm canim ama bu kadar cabuk yumurtlama olmasi istisnadir.yapmaya devam et 3 5 gun icinde koyu cizgiyi gorursun .koyu cizgiyi gordugn gun ve ertesi gun iliskiye gir.yani silik cizgi hep olur.asil olmasi gereken t cizgisinin c cizgisinden koyu oldugu gundur.koyulastktan sonra bi kac gun icinde siliklesir buda yumurtlamanin bittigi anlamina gelr zaten.onun disinda gunasiri gir.uzun ara verme yani calismalara.ben adetimin 19.gunu yumurtladm ov.testine gore.ama sen daha erken yumurtlarsn 28 gunde bi adet oluyosan.
aminnnnn insallah hepimz gorruz o cizgiyi bir gunbir de tabi başka testte çift çizgiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?