predictor erken gebelik testi kullanan

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
kizlae adetime 2 gun kaldi.ama.hala hic sancim yok normalde bi hafta onceden sancilanirdim.bu ay cok istiyorum gebeligi.beyaz akintim vardi dune kadar .cok az kahve lekede gelmisti gecen gun.bugun erkwn gebelik testi yaptm negatif cikti.acaba guvenilirmi bu testlere yoksa yaniltici olabilrmi.eczaci kan testiyle birebir dedi diye aldm.

Valla cikardi diye biliym ama gec dollenme olabilir mi

kizlae adetime 2 gun kaldi.ama.hala hic sancim yok normalde bi hafta onceden sancilanirdim.bu ay cok istiyorum gebeligi.beyaz akintim vardi dune kadar .cok az kahve lekede gelmisti gecen gun.bugun erkwn gebelik testi yaptm negatif cikti.acaba guvenilirmi bu testlere yoksa yaniltici olabilrmi.eczaci kan testiyle birebir dedi diye aldm.

Ben iki kere kullandım. Birinde adetime 3 gün vardı pozitif çıktı ve kan testi ile doğrulandı. Diğerinde adetime 2 gün vardı negatif çıktı, adetim gecikti gene negatif çıktı ve gecikmeli de olsa adet oldum. Yani bende testler %100 sonuç verdi. Baya güvenilir diyebilirim.

Ben iki kere kullandım. Birinde adetime 3 gün vardı pozitif çıktı ve kan testi ile doğrulandı. Diğerinde adetime 2 gün vardı negatif çıktı, adetim gecikti gene negatif çıktı ve gecikmeli de olsa adet oldum. Yani bende testler %100 sonuç verdi. Baya güvenilir diyebilirim.
anladm canim ama tik yok bende yaaa offff sancimgelmediki gelse anlicam adet olcagmi .

anladm canim ama tik yok bende yaaa offff sancimgelmediki gelse anlicam adet olcagmi .

Ben de benimki gecikince sevinmiştim. Hatta test yanlıştır ya kan testi yaparım pazartesi diye düşünüyordum. Ama pazartesi regl oldum. :( Eylüle kaldı benim ümitler. Ben de ovulasyon testi kullanmaya karar verdim bu ay ilk defa. Bugün çok silik bir çizgi vardı. O zaman ilişki bugün yaşanmalı mı yoksa daha koyu bir çizgi mi beklenmeli ben de onu anlamaya çalışıyorum.

Ben de benimki gecikince sevinmiştim. Hatta test yanlıştır ya kan testi yaparım pazartesi diye düşünüyordum. Ama pazartesi regl oldum. :KK43: Eylüle kaldı benim ümitler. Ben de ovulasyon testi kullanmaya karar verdim bu ay ilk defa. Bugün çok silik bir çizgi vardı. O zaman ilişki bugün yaşanmalı mı yoksa daha koyu bir çizgi mi beklenmeli ben de onu anlamaya çalışıyorum.
adetin biteli kac gun oldu canim ve kac gunde bi adetoluyosn

28 günde 1 oluyorum. Biteli 3 gün oldu.
anladm canim ama bu kadar cabuk yumurtlama olmasi istisnadir.yapmaya devam et 3 5 gun icinde koyu cizgiyi gorursun .koyu cizgiyi gordugn gun ve ertesi gun iliskiye gir.yani silik cizgi hep olur.asil olmasi gereken t cizgisinin c cizgisinden koyu oldugu gundur.koyulastktan sonra bi kac gun icinde siliklesir buda yumurtlamanin bittigi anlamina gelr zaten.onun disinda gunasiri gir.uzun ara verme yani calismalara.ben adetimin 19.gunu yumurtladm ov.testine gore.ama sen daha erken yumurtlarsn 28 gunde bi adet oluyosan.

anladm canim ama bu kadar cabuk yumurtlama olmasi istisnadir.yapmaya devam et 3 5 gun icinde koyu cizgiyi gorursun .koyu cizgiyi gordugn gun ve ertesi gun iliskiye gir.yani silik cizgi hep olur.asil olmasi gereken t cizgisinin c cizgisinden koyu oldugu gundur.koyulastktan sonra bi kac gun icinde siliklesir buda yumurtlamanin bittigi anlamina gelr zaten.onun disinda gunasiri gir.uzun ara verme yani calismalara.ben adetimin 19.gunu yumurtladm ov.testine gore.ama sen daha erken yumurtlarsn 28 gunde bi adet oluyosan.

Çok teşekkür ederim. Şu koyu çizgiyi görürüm inşallah.

Merhaba kızlar, yıllardır her konuda Kadınlar Klübünü takip etsem de daha yeni üye oldum size sorum şu ki prediktor erken gebelik testinden yanlış sonuç alanınız var mı? adetim an itibari ile 3 gün gecikti, dün test yaptım maalesef ki negatif çıktı. Sizce sonucun değişme olasılığı var mı? Bi de psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli midem bulanıyor.

Back
X