- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Benimde ilk hamileliğimde 32.haftada başladı bel nasıl agrıyordu. Sancı değildir onlar dıyordu herkes sancı asagı vurur diyorlardı. 35. Haftada zorunlu sezeryana girdim doktorum kalbi dayanmaz normal doğuma dedi ciddi ciddi sancı cekiyormusumValla bu hamilelik belirtileri cok degisken biliyorsunuz. Herkeste, her hamilelikte farkli oluyor. Ben 2. Hamilelikte bel agrisiyla farkettim iste, 9 ay ara ara bel agrim oldu. Dogumda da sancilar belden giriyordu, dedim geralde bu seferkini belimden cikarcamİlki hic boyle diildi
İste aynenBenimde ilk hamileliğimde 32.haftada başladı bel nasıl agrıyordu. Sancı değildir onlar dıyordu herkes sancı asagı vurur diyorlardı. 35. Haftada zorunlu sezeryana girdim doktorum kalbi dayanmaz normal doğuma dedi ciddi ciddi sancı cekiyormusum
Doktorlar aciklamiyor mu belinize bu kadar ağrı vermesinin gerekcesiniValla bu hamilelik belirtileri cok degisken biliyorsunuz. Herkeste, her hamilelikte farkli oluyor. Ben 2. Hamilelikte bel agrisiyla farkettim iste, 9 ay ara ara bel agrim oldu. Dogumda da sancilar belden giriyordu, dedim geralde bu seferkini belimden cikarcamİlki hic boyle diildi
Yok, acikcasi cok uzerinde de durmadim; cunku hamilelik bu her yerin agriyabilir bence vucudun oyle bi hakki varDoktorlar aciklamiyor mu belinize bu kadar ağrı vermesinin gerekcesini
Yok, acikcasi cok uzerinde de durmadim; cunku hamilelik bu her yerin agriyabilir bence vucudun oyle bi hakki var
Canım adete 3 gün kala yaptım bende erken gebelik testi kabaklı olan bilirsin zaten öyle incecik cıkmıstı sabahına da kaset test yapmıştım oda silik çıkmıştıSelam herkese , daha önce ilk testimle ilgili de bir konuya yazmıştım dayamadım bugün tekrar test yaptım. Erken gebelik testi Buda ama yine incecik belli belirsiz bir çizgi çıktı fotoğrafta zor görünüyor hatta o kadar ince silik çizgi. El görünen fotoğraf bugün yaptığım diğerini dün yada bir önceki gün yapmıştım böyle görüntü alıp pozitif olan oldu mu acaba
Eki Görüntüle 2720565 Eki Görüntüle 2720564
11 aylık oğlum şuan canım yanımda miniğimrabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin11 aylık oğlum şuan canım yanımda miniğimrabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
Canım görünüyo çizgi inşallah vardır doktorunu ara sor istersen biBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Evet canım 5 dakika içerisinde çıktıCanım görünüyo çizgi inşallah vardır doktorunu ara sor istersen bi
Yada kan ver aklında kalmasın
İlk 5 dk içinde mi çıktı
Bencede canım koyulaşıyo zaten gün geçtikçe inşallah vardırEvet canım 5 dakika içerisinde çıktı
yarın tekrar test yapayım çıkarsa kan veririm
Âmin canım inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorumBencede canım koyulaşıyo zaten gün geçtikçe inşallah vardır
Âmin canım inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyorum canımÂmin canım inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorCanım görünüyo çizgi inşallah vardır doktorunu ara sor istersen bi
Yada kan ver aklında kalmasın
İlk 5 dk içinde mi çıktı
Maşallah Allah sağlıklı ömür versinCanım adete 3 gün kala yaptım bende erken gebelik testi kabaklı olan bilirsin zaten öyle incecik cıkmıstı sabahına da kaset test yapmıştım oda silik çıkmıştı
Şimdi oğlum aralık 2 de bir yaşına girecek
İnşallah seninde vardır kaset test yap yarın birde ondada çıkarsa vardır
Fazlada ümitlenme sürekli silik cıkıp hiç koyulaşmazsa kimyasal gebelik olabilir o durumuda yaşadım ben 3 4 gün test lerim hep aynı cıktı aslında günden güne koyulaşması gerek rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Hcg hormonu önce kana sonra idrara gecer canım yani kan testi daha kesin sonuç verirMaşallah Allah sağlıklı ömür versinbakalım hayırlısı direk kan testi yaptırırım olmadı, çok etkense kanda çıkmama ihtimali olur mu ki acaba
Bisi sorabilir miyim benim de 3 gün var da sabah yaptım testime bakar mısınız anlayamadımda benBende adetime 3 gün kala yapmıştım çok incecik bir çizgi çıkmıştı şuan 11 aylık oğlum
Canım merhaba , baya zaman geçmiş ama sonucun ne oldu ? Bende bu testten yaptım seninle sonucum aynıBisi sorabilir miyim benim de 3 gün var da sabah yaptım testime bakar mısınız anlayamadımda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?