Hamilemisiniz acabaİki gün kaldı adete ins pozitif olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisiniz acabaİki gün kaldı adete ins pozitif olur![]()
Şuan 7 haftalık gebeyim kese var yolk kesesi iki gün önce göründü ama halen bebek yok ve kese boyum 25 mm. Önümüzdeki haftada gidecem halen bebek yoksa boş gebelik oluyormuşHamilemisiniz acaba![]()
Yolk sac göründükten 5 gün sonra bebek görünüyor kalp atımlarıyla beraber görürsünüz inşallah benimde öyle olmuştu. Yolk sac var ise boş gebelik diye bişey yoktur belki büyüme potansiyeli küçüktür geriden gelebilir 2 hafta kadar geriden gelmesi normal bir durum zamanla arayı kapatıyor bebekŞuan 7 haftalık gebeyim kese var yolk kesesi iki gün önce göründü ama halen bebek yok ve kese boyum 25 mm. Önümüzdeki haftada gidecem halen bebek yoksa boş gebelik oluyormuş
Ayyy hadi ins öyle olur yaaa beklemek bile çok zormuş. Yarın başka hastaneye randevu aldım bide başka Dr baksın dedim bakalimYolk sac göründükten 5 gün sonra bebek görünüyor kalp atımlarıyla beraber görürsünüz inşallah benimde öyle olmuştu. Yolk sac var ise boş gebelik diye bişey yoktur belki büyüme potansiyeli küçüktür geriden gelebilir 2 hafta kadar geriden gelmesi normal bir durum zamanla arayı kapatıyor bebek
Acele etmeyin bebeğin büyümesine müsade edin yine görünmeyebilir ve bu sizi daha da strese sokarAyyy hadi ins öyle olur yaaa beklemek bile çok zormuş. Yarın başka hastaneye randevu aldım bide başka Dr baksın dedim bakalim
Gittiniz miAyyy hadi ins öyle olur yaaa beklemek bile çok zormuş. Yarın başka hastaneye randevu aldım bide başka Dr baksın dedim bakalim
Ewet gittim bugün kese 31 mm olmuş ve halen bebek yok. Pazartesi son defa bakalım ama büyük ihtimalle bebek olmaz kürtaj olursun dedi.Gittiniz mi
Rabbimden hayırlısı inşallah öyle olmaz öyle olursa da vardır rabbimin bir bildiğiEwet gittim bugün kese 31 mm olmuş ve halen bebek yok. Pazartesi son defa bakalım ama büyük ihtimalle bebek olmaz kürtaj olursun dedi.
Merhaba bebeğinizi görebildin miEwet gittim bugün kese 31 mm olmuş ve halen bebek yok. Pazartesi son defa bakalım ama büyük ihtimalle bebek olmaz kürtaj olursun dedi.
Mrblar 15 Eylül'de gittim kese 31 mm olmuştu. 8 haftalık olmuştum bebek halen yoktu diye 16 Eylül'de kürtaj oldumMerhaba bebeğinizi görebildin mi
Ya bende bariz böyle cizgi cıktı ama negatifmis megersebu testler son zamandır böyle yapıyor predictor de 3 tane cizgi cıkartıyor bence baska markatla tekrarlayın bugun
Mrblar 15 Eylül'de gittim kese 31 mm olmuştu. 8 haftalık olmuştum bebek halen yoktu diye 16 Eylül'de kürtaj oldum(
Betanız düzenli artıyor muydu ? Çok geçmiş olsunMrblar 15 Eylül'de gittim kese 31 mm olmuştu. 8 haftalık olmuştum bebek halen yoktu diye 16 Eylül'de kürtaj oldum(