Predictor erken gebelik testi

Şuan 7 haftalık gebeyim kese var yolk kesesi iki gün önce göründü ama halen bebek yok ve kese boyum 25 mm. Önümüzdeki haftada gidecem halen bebek yoksa boş gebelik oluyormuş
Yolk sac göründükten 5 gün sonra bebek görünüyor kalp atımlarıyla beraber görürsünüz inşallah benimde öyle olmuştu. Yolk sac var ise boş gebelik diye bişey yoktur belki büyüme potansiyeli küçüktür geriden gelebilir 2 hafta kadar geriden gelmesi normal bir durum zamanla arayı kapatıyor bebek

Kızlar bende bişey sorudan awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu ben yaptım gölge givi çok silik görünüyordu zaten sabah tekrarlıycam sonra teste bidaha baktım daha da netleşti sanki

Yolk sac göründükten 5 gün sonra bebek görünüyor kalp atımlarıyla beraber görürsünüz inşallah benimde öyle olmuştu. Yolk sac var ise boş gebelik diye bişey yoktur belki büyüme potansiyeli küçüktür geriden gelebilir 2 hafta kadar geriden gelmesi normal bir durum zamanla arayı kapatıyor bebek
Ayyy hadi ins öyle olur yaaa beklemek bile çok zormuş. Yarın başka hastaneye randevu aldım bide başka Dr baksın dedim bakalim

Back
X