Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum daha adekt olmadım son adetim 1 temmuzBende gördüm çizgiyi hamile misiniz acaba
Merhaba bende araştırırken böyle bir yazıya denk geldim yazmak istedim. Regl olduktan sonra karnım çok gerildi. Ve regl olacakmışım gibi bir his var yaklaşık 3-4 gündür. Sabah midem bulandı 3 gün ard arda. Hala batmalar oluyor bakalım. Dün de akşam test yaptım böyle ilik çıktı. Testin adı predictos
sanırım hamilesiniz çünkü pembe bir çizgi kuruma çizgisi gibi durmuyorMerhaba bende araştırırken böyle bir yazıya denk geldim yazmak istedim. Regl olduktan sonra karnım çok gerildi. Ve regl olacakmışım gibi bir his var yaklaşık 3-4 gündür. Sabah midem bulandı 3 gün ard arda. Hala batmalar oluyor bakalım. Dün de akşam test yaptım böyle ilik çıktı. Testin adı predictor
Kizlarrrr sizce gebelik var mıdırEki Görüntüle 3630035 Eki Görüntüle 3630036 Eki Görüntüle 3630036 Eki Görüntüle 3630035 Eki Görüntüle 3630034 Kızlar adetime 3 gün var ve az önce test yaptım silik çizgi çıktı. Predictor gebelik testi
Acaba gebelik var mıdır.
Eki Görüntüle 3630034 Eki Görüntüle 3630036
Buraya atınca kalite düşüyor net görünmüyorKizlarrrr sizce gebelik var mıdır
Cnm baska testle dene istersenKizlarrrr sizce gebelik var mıdır
Days doctor aldım sabah ilk idrarla bı daha yapacamCnm baska testle dene istersen
Cnm yalanci pozitiflik cikartabiliyor keske baska alsaydin awox laboquik miratech prodoctor almani tavsiye ederimDays doctor aldım sabah ilk idrarla bı daha yapacam
Buraya atınca netliği gidiyorBu sabah yaptım düne göre daha da belirgin çıktı Eki Görüntüle 3630752 Eki Görüntüle 3630752 Eki Görüntüle 3630753
Bu sabah yaptım düne göre daha da belirgin çıktı Eki Görüntüle 3630752 Eki Görüntüle 3630752 Eki Görüntüle 3630753
Days doctor maalesefMarkasi ne cnm bunun
Dünkü çok silikti ama vardı bugün daha da netti ama yine silikti. Buraya atınca kalitesi düştüDays doctor maalesef![]()
Dünkü çok silikti ama vardı bugün daha da netti ama yine silikti. Buraya atınca kalitesi düştü
Dünkü çok silikti ama vardı bugün daha da netti ama yine silikti. Buraya atınca kalitesi düştü
Dünküde predictor markaydıDays doktor yalanci cikartiyor hayatim
İki gün kaldı adete ins pozitif olur
İki gün kaldı adete ins pozitif olur![]()