• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken test

Deryanndd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
33
5
16
Merhaba. Regl günüme 6 7 gün var fakat sabah bulantılarım var. Gebelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bu durumda yanlışlık oluyor mu. Yazabilirseniz sevinirim
20230811_123140.webp

Merhaba. Regl günüme 6 7 gün var fakat sabah bulantılarım var. Gebelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bu durumda yanlışlık oluyor mu. Yazabilirseniz sevinirimEki Görüntüle 3285260
Emin olmak için başka test varsa elinizde onu da yapın. Ben her zaman çift test yaptım emin olmak adına. Bu markayı kullanmadığım için bir şey diyemem ama var gibi. Gönlünüzce ve sağlıkla olsun 🌸🙏🏻

Merhaba. Regl günüme 6 7 gün var fakat sabah bulantılarım var. Gebelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bu durumda yanlışlık oluyor mu. Yazabilirseniz sevinirimEki Görüntüle 3285260
Merhaba, gebelik var gibi görünüyor. Ben hep bu markayı kullanıyorum, hiç yanılma olmadı. Gidip kan verin bence. Hayırlı olsun şimdiden:)

Pozitif canım ben bundan daha silik bir şekilde kızımı öğrenmiştim şimdi içeride oyun oynuyor 🧿 sağlıkla gelsin inşallah bebişin 🤍

Canım tekrarladın mı testi son durum nedir
Dün normal test yaptım ilk 3 dakika birşey çıkmadı biraz daha bekleyince çok ama çok belirsiz bir çizgi oluştu ama çok belirsiz. Belkide kurumadan kaynaklı. Yarın tekrar erken test yapıcam pozitif çıkarsa kan vericem emin olmak için.

Dün normal test yaptım ilk 3 dakika birşey çıkmadı biraz daha bekleyince çok ama çok belirsiz bir çizgi oluştu ama çok belirsiz. Belkide kurumadan kaynaklı. Yarın tekrar erken test yapıcam pozitif çıkarsa kan vericem emin olmak için.
Benim de bata 4 gün var salı sabah yapsam diyorum testi dayanabilirsem.. ya da yarın mı yapsam emin olamıyorum

Erken test adete 6 gün kalaya kadar doğru sonuç verir yazıyor. Alırsan erken test al bence canım
Öyle yapacağım ama yarın 4 gün kalıyor fakat geçen ay majezik atmıştım regl ağrıma dayanamayıp acaba o bir şeyi etkiler mi diye aklıma geldi

Öyle yapacağım ama yarın 4 gün kalıyor fakat geçen ay majezik atmıştım regl ağrıma dayanamayıp acaba o bir şeyi etkiler mi diye aklıma geldi
Sanmıyorum. İnsan böyle durumlarda her şeyi aklına getiriyor. Ama hiç gerek yok. Yarın testi yapabilirsin bence sonuç verir. Predictor iyi bir markaymış. İstersen onu sor

Sanmıyorum. İnsan böyle durumlarda her şeyi aklına getiriyor. Ama hiç gerek yok. Yarın testi yapabilirsin bence sonuç verir. Predictor iyi bir markaymış. İstersen onu sor
Yarın sabah işte olacağım ama öğleden sonra yapsam testi çıkar mı ki? Tuvalete çıkmasam hiç kendimi tutup😅 illa ilk idrarla mı olması gerekir ki

Öyle bir şart yok. Sadece bazen fazla su içince hcg yi etkileyip yanlış sonuç gösterebiliyormuş. En sağlıklısı sabah fakat gün içerisinde de olabilir.

Yarın sabah işte olacağım ama öğleden sonra yapsam testi çıkar mı ki? Tuvalete çıkmasam hiç kendimi tutup😅 illa ilk idrarla mı olması gerekir ki
Öyle bir şart yok. Sadece bazen fazla su içince hcg yi etkileyip yanlış sonuç gösterebiliyormuş. En sağlıklısı sabah fakat gün içerisinde de olabilir.

Anladım testi öğlen yapıcam o zamana kadar su tüketmeyeyim. Test için de erken mi emin olamıyorum. Regl 4 kaldı ilişki üzerinden 16 gün geçmiş oluyor bugün 17. Gün olacak. Varsa çıkar mı acaba testte..

Back
X