Kuruma çizgisi gibi duruyor aslında gri renk gibi benide geçen ay hamile yaptı gemini onlara güvenmiyorum ilk idrarla tekrarla yarın bence emin olmak içinde kan testi vermelisinKızçeler adetime var daha geçen adetim kısa sürdü betam yavaş sanki yükselecek gibi demişti doktor bugün öğlene doğru sipariş ettiğim testle geldi birini yaptım sanki ikinci çizgi zor da olsa görülüyor yapay zeka gemini attım hamilesin dedi sizlerde baka bilir misiniz
Yumurtlamam bugün 8 gün birde adet gecikmesinden 6 gün önce diyor nasıl canımKuruma çizgisi gibi duruyor aslında gri renk gibi benide geçen ay hamile yaptı gemini onlara güvenmiyorum ilk idrarla tekrarla yarın bence emin olmak içinde kan testi vermelisin
benim adetim 3 Ağustos başladı 8 Ağustos bitti 3 Eylül başladı 8 Eylül bitti sonraki en son 30 Eylül başladı 3 Ekim bitti normalde 3 Ekim 8 Ekim olması gerekti 3 gün önce başladı yani 2 gün önce bitti döngüye göre bür dahaki adetim ne zaman anlayamadım yaniKuruma çizgisi gibi duruyor aslında gri renk gibi benide geçen ay hamile yaptı gemini onlara güvenmiyorum ilk idrarla tekrarla yarın bence emin olmak içinde kan testi vermelisin
Daha çıkması imkansız zaten pembe çizgi olması gerekiyor gebelik testindebenim adetim 3 Ağustos başladı 8 Ağustos bitti 3 Eylül başladı 8 Eylül bitti sonraki en son 30 Eylül başladı 3 Ekim bitti normalde 3 Ekim 8 Ekim olması gerekti 3 gün önce başladı yani 2 gün önce bitti döngüye göre bür dahaki adetim ne zaman anlayamadım yani
Ne zaman çıkar pekiDaha çıkması imkansız zaten pembe çizgi olması gerekiyor gebelik testinde
Yumurtlamanın daha 8.günündesin döllenme 6-10 gün arasında oluyor zaten adetine yakın yapmalısın testi ilk idrarla yap ama öyle daha kesin sonuç alırsınNe zaman çıkar peki
13 Ekim yumurtlama oldu kan testi vericem yarınYumurtlamanın daha 8.günündesin döllenme 6-10 gün arasında oluyor zaten adetine yakın yapmalısın testi ilk idrarla yap ama öyle daha kesin sonuç alırsın
Verdin mi kan testi sonucun ne oldu13 Ekim yumurtlama oldu kan testi vericem yarın
Verdim Asm de iki üç gün sonra belli olacakmışVerdin mi kan testi sonucun ne oldu
İnşallah gönlünce olurVerdim Asm de iki üç gün sonra belli olacakmış
Canım 1 ekimde 0.100 dü adet olmuştum şimdi 1.20 hemşire aradı normalde hemen artmaz biraz arttı bekle birkaç güne yine yapacağız dediİnşallah gönlünce olur
Belki çok erken olduğu için olabilir inşallah vardır artar değerinCanım 1 ekimde 0.100 dü adet olmuştum şimdi 1.20 hemşire aradı normalde hemen artmaz biraz arttı bekle birkaç güne yine yapacağız dedi
Adet programları hepsi biri 27 Ekim biri 30 Ekim biri 28 Ekim biri 29 Ekim demiş adet günüme 2-5 gün var daha nasıl artıyor ki anlamıyorumBelki çok erken olduğu için olabilir inşallah vardır artar değerin
Programlar doğru göstermiyorAdet programları hepsi biri 27 Ekim biri 30 Ekim biri 28 Ekim biri 29 Ekim demiş adet günüme 2-5 gün var daha nasıl artıyor ki anlamıyorum
Peki nasıl hesaplarımProgramlar doğru göstermiyor
Ovulasyon testi kullanmadıysan biraz zor gecikme olur mu olmaz mı bilemezsin ne zaman yumurtlama oldu bilmen gerekirki adetin ne zaman başlıcak bilmek içinPeki nasıl hesaplarım
AnladımOvulasyon testi kullanmadıysan biraz zor gecikme olur mu olmaz mı bilemezsin ne zaman yumurtlama oldu bilmen gerekirki adetin ne zaman başlıcak bilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?