Gebeliğe Hazırlık Predictor express testim pozitif ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembetakunyaliyengec

....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
359
212
23
39
Selamlar bu saat oldu heyecandan uyuyamadım, reglim 5 gün geçmişti akşam testi yaptım çubuk çok hızlı sonuç verdi 1 dk içinde belki daha hızlı. 1,5 yıllık evliyiz, hep bebek istiyorduk tüp bebek arastırmaya başlamıştık. Testler hep negatif çıkardı. Yaşlarımız da ilerledi (37) ve hiç çocuğumuz yok. Testi görünce gözlerime inanamadım tekrar yaptım aynısı çıktı. Yarın doktora gidicem sizce kese görünür mü? Bu testin yanılma ihtimali var mı? Keseyi görürse kalp atışı için ne zaman çağırır? Lütfen dua edin, ben de isteyen herkese dua ediyorum.

Eklentiler

• IMG20231227031514.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 347
Kese görünebilir bence, ama kalp atışı için erken sanırım. Kesenin büyüklüğüne, varsa kan testi sonucunuza göre çağırır. Tahminimce 1.5 haftaya falan kalp atışını da duyarsınız inşallah. Hayırlı olsun devamı gelsin inşallah sağlıklı gebeliğiniz olsun valla çok seviniyorum evlat hasreti çeken birinin nihayet hamile kalmasına.

Arkadaşlar beta hcg az önce çıktı 3015 ama Dr öğle arasında hala bekliyorum sormak için. Ama bu değerde kesenin görünmesi gerekmez mi bugün gecikmemin 6.günü. sizce normal mi?

Doktorum beta yüksek dış gebelik tehlikesine karşı alttan bakmam gerek dedi. Çok şükür kese göründü ve sağlıklıymış. Haftaya kesenin gelişimin takibi için tekrar gideceğim. Kalp atışı için 8-9 Ocak dedi. Çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese versin umarım sağlıkla ilerler süreç.

Bayağı pozitif
Sağlıkla gelsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…