Ovalüsyon hemen pik olmayabilir gebelik testi önemli başka bir markayla da deneyin yada direkt kan verinArkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?
Ovulasyon testim o belirtmeyi unutmuşumSilik çizgi çok net. Adetiniz gecikti mi?
Peki canım sen 13. Gun pozitif görmüştün ovulasyon testi yapmismiydinOvalüsyon hemen pik olmayabilir gebelik testi önemli başka bir markayla da deneyin yada direkt kan verin
Yok o gün deil ama sonradan yaptığım da koyuydu sen neden ovalüsyonu baz alıyorsun ki gebeliği göstermez yani ovalüsyonum pik çıkıp hamile onadığım zamanlar oldu öyle bakma gebelik testi yap tekrar başka marka yada kan ver canım çizgi var görünüyor kendini şartlama ovalüsyonaPeki canım sen 13. Gun pozitif görmüştün ovulasyon testi yapmismiydin
Benim de ovulasyon çok silikti moralim bozulmuştu ama ertesi gün kanda pozitif çıktı çok kesin bir yöntem değil ovulasyon , gebelik testi yapınArkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?( Fotoğraftaki test ovulasyon testi)
Ay içimi rahatlattın teşekkür ederimBenim de ovulasyon çok silikti moralim bozulmuştu ama ertesi gün kanda pozitif çıktı çok kesin bir yöntem değil ovulasyon , gebelik testi yapın
Umarım güzel sonuçlar alırsınızAy içimi rahatlattın teşekkür ederim
Sabah ilk idrar olmadığı için çıkmadı büyük ihtimal sabah ilk idrarla tekrar deneyinGene aynı predictor express marka yaptim bu sefer negatif çıktı bunada mi guvenmicez artık ya
Sabah ilk idrar olmadığı için çıkmadı büyük ihtimal sabah ilk idrarla tekrar deneyin
Canım benim çizgim bundan daha silikti şu an 4 haftalık hamileyimArkadaşlar sabah ilk idrarla predictor express yaptım çok silik cizgi çıktı 4 dk içinde eşime gösterdim gördü. Ama ovulasyon testim pik değil acaba gebeliğini böyle öğrenen oldu mu umitlenmelimiyim bu arada 21 haziran çatlama oldu bugun 14. Gun yardımcı olurmusunuz başına böyle bisey gelen varmi ?( Fotoğraftaki test ovulasyon testi)
Ben net diyemiyorum ya o kadar yorum okudum ki burda artık kesin sonuç kan testi benceSenin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?