Predictor gebelik testi ne kadar güvenilir acil çabuk

en hassas gebelik testi diye geciyor. ben geneliğimi predictor ile öğrendim

Ağrıların oluyor mu balim
Benim oluyor
Şuan iyiyim canım ilk öğrendiğimde ertesi gün öyle bir kasik ağrısi yaşadım ki dedim acaba düşük mü yapıyorum gece uykudan uyandırcak kadar arada bir alt karnımda sol kasık ağrısı oluyor vee bel ağrısı yaşıyorum canım fazla oturamiyorum bu şekilde şimdilik canım senin nasıl ağrıların var

Çok teşekkür ederim cuma günü kan vereceğim eğer hamileysem doğumuz seninle yakın 5 hafta olarak gösteriyor beni de uygulama
Rica ederim canım benim de adetten gelirim biraz karışıktı biliyor musun yani 32 günde bir oldun sonra 37 gün olmadım yani 4-5 gün geciktim geçen ay o zaman dedim kesin gebelik hatta o zamanlar çok test yapıyordum negatifti sonra 5 günü adet oldum sonra bir iki günde böyle çamur gibi akıntım oldu iyileştim yani uygulamaya göre adet tarihin 27'ydi sanırım ama ben uygulamaya göre de yumurtlama tarihinde ilerleydi ama ben daha erken yumurtladım çünkü yumurtladığımı fark ediyorum kasık ağrım ve akıntım oluyor yumurta akı gibi yani sonra da tarihini biliyorum en azından sonra tarihime girdiğim zaman 2026 Mart gibi gözüküyor doğumum

Lütfen Cevap verin kızlar
Her markanın yanılma payı var. Hiçbir marka %100 garanti veremez. %99 yazarlar hep. Çünkü %1 lik yanılma payı size denk gelirse diye mahkemelik olmak istemezler o yüzden biz ne desek boş. En güzeli kan testi.

Testim pozitif çıktı aşkım benim de 26 subart olarak gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…