Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir markaLütfen Cevap verin kızlar
Kesin guvenebilirim yani demiYüzde 99
Çok teşekkür ederim yalancı pozitif çıkartır mi die endişe ettim deGüvenilir marka
Çok teşekkür ederimen hassas gebelik testi diye geciyor. ben geneliğimi predictor ile öğrendim
Yani çok görülen bir şey değil bu marknınÇok teşekkür ederim yalancı pozitif çıkartır mi die endişe ettim de
Çok teşekkür ederim cuma günü kan vereceğim eğer hamileysem doğumuz seninle yakın 5 hafta olarak gösteriyor beni de uygulamaYani çok görülen bir şey değil bu marknın
Ağrıların oluyor mu balimYani çok görülen bir şey değil bu marknın
Şuan iyiyim canım ilk öğrendiğimde ertesi gün öyle bir kasik ağrısi yaşadım ki dedim acaba düşük mü yapıyorum gece uykudan uyandırcak kadar arada bir alt karnımda sol kasık ağrısı oluyor vee bel ağrısı yaşıyorum canım fazla oturamiyorum bu şekilde şimdilik canım senin nasıl ağrıların varAğrıların oluyor mu balim
Benim oluyor
Rica ederim canım benim de adetten gelirim biraz karışıktı biliyor musun yani 32 günde bir oldun sonra 37 gün olmadım yani 4-5 gün geciktim geçen ay o zaman dedim kesin gebelik hatta o zamanlar çok test yapıyordum negatifti sonra 5 günü adet oldum sonra bir iki günde böyle çamur gibi akıntım oldu iyileştim yani uygulamaya göre adet tarihin 27'ydi sanırım ama ben uygulamaya göre de yumurtlama tarihinde ilerleydi ama ben daha erken yumurtladım çünkü yumurtladığımı fark ediyorum kasık ağrım ve akıntım oluyor yumurta akı gibi yani sonra da tarihini biliyorum en azından sonra tarihime girdiğim zaman 2026 Mart gibi gözüküyor doğumumÇok teşekkür ederim cuma günü kan vereceğim eğer hamileysem doğumuz seninle yakın 5 hafta olarak gösteriyor beni de uygulama
Her markanın yanılma payı var. Hiçbir marka %100 garanti veremez. %99 yazarlar hep. Çünkü %1 lik yanılma payı size denk gelirse diye mahkemelik olmak istemezlerLütfen Cevap verin kızlar
Testin nasıl çıktı canımAğrıların oluyor mu balim
Benim oluyor
Testim pozitif çıktı aşkım benim de 26 subart olarak gösteriyorRica ederim canım benim de adetten gelirim biraz karışıktı biliyor musun yani 32 günde bir oldun sonra 37 gün olmadım yani 4-5 gün geciktim geçen ay o zaman dedim kesin gebelik hatta o zamanlar çok test yapıyordum negatifti sonra 5 günü adet oldum sonra bir iki günde böyle çamur gibi akıntım oldu iyileştim yani uygulamaya göre adet tarihin 27'ydi sanırım ama ben uygulamaya göre de yumurtlama tarihinde ilerleydi ama ben daha erken yumurtladım çünkü yumurtladığımı fark ediyorum kasık ağrım ve akıntım oluyor yumurta akı gibi yani sonra da tarihini biliyorum en azından sonra tarihime girdiğim zaman 2026 Mart gibi gözüküyor doğumum
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahTestim pozitif çıktı aşkım benim de 26 subart olarak gösteriyor
Amin balım allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah![]()