Gebeliğe Hazırlık Predictor gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba , cumartesi günü reglim bitti ve eşim ile ilişkiye girdim , içime boşaldı , ancak bunun öncesinde 1 sene öncesi yani ikiz bebek düşürdüm kullanmış olduğum ilaçlat nedeni ile . Cumartesi gününden beri akıntım mevcut bugün Predictor Expres test aldım hemen tek bir cizgi cıktı . Kan testi yaptırmalı mıyım yardımcı olur musunuz

Merhaba , cumartesi günü reglim bitti ve eşim ile ilişkiye girdim , içime boşaldı , ancak bunun öncesinde 1 sene öncesi yani ikiz bebek düşürdüm kullanmış olduğum ilaçlat nedeni ile . Cumartesi gününden beri akıntım mevcut bugün Predictor Expres test aldım hemen tek bir cizgi cıktı . Kan testi yaptırmalı mıyım yardımcı olur musunuz
Canım gebelik olsa bile bu kdr erken sürede belli olmaz . Biraz daha bekleyin, adetiniz gecikirse öyle test yapın

Merhaba , salo günü yumurtlaam günümdü , ogün korunmasız ilişkiye girdim , gögsümde hassasiyet ve kasıklarımda ara ara agrı var , ve şuan iştahım cok acık , bu konularda deneyimsizim , sizce ne zaman test yapmalıyım , reğlım ocağın 6 sında . Okadar beklemek üstemiyırum , sigra kullanıyorum , eğer hamileysem , hemen bırakacağım

Back
X