Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba , cumartesi günü reglim bitti ve eşim ile ilişkiye girdim , içime boşaldı , ancak bunun öncesinde 1 sene öncesi yani ikiz bebek düşürdüm kullanmış olduğum ilaçlat nedeni ile . Cumartesi gününden beri akıntım mevcut bugün Predictor Expres test aldım hemen tek bir cizgi cıktı . Kan testi yaptırmalı mıyım yardımcı olur musunuz
Merhaba , cumartesi günü reglim bitti ve eşim ile ilişkiye girdim , içime boşaldı , ancak bunun öncesinde 1 sene öncesi yani ikiz bebek düşürdüm kullanmış olduğum ilaçlat nedeni ile . Cumartesi gününden beri akıntım mevcut bugün Predictor Expres test aldım hemen tek bir cizgi cıktı . Kan testi yaptırmalı mıyım yardımcı olur musunuz
Merhaba , salo günü yumurtlaam günümdü , ogün korunmasız ilişkiye girdim , gögsümde hassasiyet ve kasıklarımda ara ara agrı var , ve şuan iştahım cok acık , bu konularda deneyimsizim , sizce ne zaman test yapmalıyım , reğlım ocağın 6 sında . Okadar beklemek üstemiyırum , sigra kullanıyorum , eğer hamileysem , hemen bırakacağım