Predictor gebelik testi

alya2626_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
76
14
3
23
Kızlar merhaba size bir sorum olacaktı predictor early gebelik testi kuruma çizgisi çıkartıyor mu

Kızlar merhaba size bir sorum olacaktı predictor early gebelik testi kuruma çizgisi çıkartıyor mu
Saatler sonra kuruma çizgisi çoğu test çıkarıyor awox bile önemli olan 10 dk içinde yalancı pozitif çıkarmaması ve predictorde yaşancı pozitif pek görmedim ben hassas bir test

Saatler sonra kuruma çizgisi çoğu test çıkarıyor awox bile önemli olan 10 dk içinde yalancı pozitif çıkarmaması ve predictorde yaşancı pozitif pek görmedim ben hassas bir test
5 dk içinde çok ince hayali bir çizgi çıktı bugün dünde yaptım 10 dakika içinde öyle bi çizgi çıktı görüntüyü atamıyorum görüntü düşüyor die

5 dk içinde çok ince hayali bir çizgi çıktı bugün dünde yaptım 10 dakika içinde öyle bi çizgi çıktı görüntüyü atamıyorum görüntü düşüyor die
Evet yükleyince kalite baya düşüyor olanda yok gibi görünüyor. 10 dakika içinde çıktıysa umut var ama hemen kaptırma kendini iki gün sonra tekrarla daha iyi olur. Ama sen yine de testi at bakalım

Merhaba ben de bazen kendi kendime hayali çizgiler gördüm çünkü hamile olmak istiyordum ama değilmişim. Bence kan verin en net sonucu oradan alacaksınız. Hayali çizgi çıkacak kadar varsa kanda dünden çıkar.

Birazdan kan vermeye gideceğim kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor midem yanıyor ara ara bel ağrıları iğne batmaları birazda göğüslerim büyüdü hafif bi acıma var bakalım kan en iyi sonucu verir zaten 🥹

Son düzenleme:
Evet yükleyince kalite baya düşüyor olanda yok gibi görünüyor. 10 dakika içinde çıktıysa umut var ama hemen kaptırma kendini iki gün sonra tekrarla daha iyi olur. Ama sen yine de testi at bakalım

Eklentiler

• 66d0f000-f553-4f62-8b9e-b1d3b5e0f57e.webp
    66d0f000-f553-4f62-8b9e-b1d3b5e0f57e.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlaaar hastaneden hastaneye mi değişiyor bu değerler devlet hastanesinde hep 1.20 çıkardı negatif özelde verdim 1.30 yazıyo

Kızlaaar hastaneden hastaneye mi değişiyor bu değerler devlet hastanesinde hep 1.20 çıkardı negatif özelde verdim 1.30 yazıyo
Yakın zamanda 2 tane predictor bende de çizgi çıkardı hatta 3 çizgi çıktı, son serilerde sıkıntı var sanırım. Bence gecikmeniz olursa kan testini tekrarlayın, umarım güzel haber alırsınız 😊

Kızlar ben de dün bir test yaptım hayali çizgiydi ama markayı bilmediğim için uyanınca predictor ile tekrarladım. Yine çıktı. Bugun döngümün 30.günü. Sizce var mı gebelik?

Eklentiler

• 025B813E-51F1-4C95-8A32-85DBC9FBC718.webp
    025B813E-51F1-4C95-8A32-85DBC9FBC718.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 13
Back
X