Ayy teşekkürler inşallahVar gibi görünüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy teşekkürler inşallahVar gibi görünüyor
Var gibi görünüyorKızlar ben de dün bir test yaptım hayali çizgiydi ama markayı bilmediğim için uyanınca predictor ile tekrarladım. Yine çıktı. Bugun döngümün 30.günü. Sizce var mı gebelik?
Evett kan testimde de pozitif cıktı. Dileyen isteyen herkese güzel haberler aldığı bir ay olsunnVar gibi görünüyor![]()
Hamile miydiniz peki bende de böyle bir durum oldu da ?Yakın zamanda 2 tane predictor bende de çizgi çıkardı hatta 3 çizgi çıktı, son serilerde sıkıntı var sanırım. Bence gecikmeniz olursa kan testini tekrarlayın, umarım güzel haber alırsınız![]()
Bende de böyle olduHamile miydiniz peki bende de böyle bir durum oldu da ?
Sonucunuz nedir belli miBende de böyle oldu
Eşim Duratest almış çıkmadı onda evdeki Laboquick kaset testte de çıkmadıSonucunuz nedir belli mi
Malesef negatif, testlerde sıkıntı varmışHamile miydiniz peki bende de böyle bir durum oldu da ?
Evet başka testle yaptım negatif eczaneye de söyledim 3 çizgi gibi gölge çıktı resmini bize gönderin dediMalesef negatif, testlerde sıkıntı varmış![]()
Bende başka test aldım negatif ama regl de olmadım çok can sıkıcı regl olmak istiyorum bir an önceEşim Duratest almış çıkmadı onda evdeki Laboquick kaset testte de çıkmadı