• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor gebelik testim pozitif mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angelsercan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
227
16
13
24
Sizin fikirinize acil ihtiyacım var

Eklentiler

• 256B679E-3CE0-4831-BF79-62E0AAD130ED.webp
    256B679E-3CE0-4831-BF79-62E0AAD130ED.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 83
Predictor geçen ay bana kuruma çizgisi çıkardı hatta kurumadan önce de belli bir çizgi vardı ama adet oldum. Artık bir daha kullanmam herhalde. Laboquick mi awox mu sizce en güvenilir olan?

Ben yanılttığını görmedim bunun ama Prodoctor olan yalancı çıkarabiliyor bu predictor
İkiside bana geçen ay yalancı çıkardı turuncu olanı pembe olanı hatta artimed kasat testte de çıktı ona zaten güven olmazda awox hariç bir iki markadada silik çıktı günümde regl oldum

İkiside bana geçen ay yalancı çıkardı turuncu olanı pembe olanı hatta artimed kasat testte de çıktı ona zaten güven olmazda awox hariç bir iki markadada silik çıktı günümde regl oldum
Bilemedim canım belki ozaman 5 falansa çıkarmış da olabilir en güvenilir test o çünkü erken gebeliklerde awox bu ara popüler oldu bende awox çizgi çıkarmıştı bir defa ama negatifti testlerin tabiki yanıltma payı var ama ben bu testin pozitif olduğunu düşünüyorum kan verirse netleşir tabiki

Bilemedim canım belki ozaman 5 falansa çıkarmış da olabilir en güvenilir test o çünkü erken gebeliklerde awox bu ara popüler oldu bende awox çizgi çıkarmıştı bir defa ama negatifti testlerin tabiki yanıltma payı var ama ben bu testin pozitif olduğunu düşünüyorum kan verirse netleşir tabiki
İnşallah öyledir pozitiftir bgn kan vericem dua edin

Back
X