- 5 Kasım 2024
- 227
- 16
- 13
- 24
- Konu Sahibi angelsercan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pozitif canım hayırlı olsun kaç dakikada çıktı buSizin fikirinize acil ihtiyacım var
5dakka içinde ciktiBence pozitif canım hayırlı olsun kaç dakikada çıktı bu
Çizgi var canımSizin fikirinize acil ihtiyacım var
Ayyy inşallah ya predictor en hassası yanlış çıkamaz benceÇizgi var canım
Bata kaç gün varSizin fikirinize acil ihtiyacım var
7gunBata kaç gün var
Canım kuruma cizgiside olabilir bir tane daha yap istersen emin olSizin fikirinize acil ihtiyacım var
Predictor bana hiç çıkarmadı kuruma cizigisi bideCanım kuruma cizgiside olabilir bir tane daha yap istersen emin ol
Sence var mıÇok erken daha. 3 gün kala kan verin atın kafadan birkaç gün daha![]()
Ben yanılttığını görmedim bunun ama Prodoctor olan yalancı çıkarabiliyor bu predictorAyyy inşallah ya predictor en hassası yanlış çıkamaz bence
Teşekkür ederimBen yanılttığını görmedim bunun ama Prodoctor olan yalancı çıkarabiliyor bu predictor
Evet predictor earlyBen yanılttığını görmedim bunun ama Prodoctor olan yalancı çıkarabiliyor bu predictor
İkiside bana geçen ay yalancı çıkardı turuncu olanı pembe olanı hatta artimed kasat testte de çıktı ona zaten güven olmazda awox hariç bir iki markadada silik çıktı günümde regl oldumBen yanılttığını görmedim bunun ama Prodoctor olan yalancı çıkarabiliyor bu predictor
Bilemedim canım belki ozaman 5 falansa çıkarmış da olabilir en güvenilir test o çünkü erken gebeliklerde awox bu ara popüler oldu bende awox çizgi çıkarmıştı bir defa ama negatifti testlerin tabiki yanıltma payı var ama ben bu testin pozitif olduğunu düşünüyorum kan verirse netleşir tabikiİkiside bana geçen ay yalancı çıkardı turuncu olanı pembe olanı hatta artimed kasat testte de çıktı ona zaten güven olmazda awox hariç bir iki markadada silik çıktı günümde regl oldum
İnşallah öyledir pozitiftir bgn kan vericem dua edinBilemedim canım belki ozaman 5 falansa çıkarmış da olabilir en güvenilir test o çünkü erken gebeliklerde awox bu ara popüler oldu bende awox çizgi çıkarmıştı bir defa ama negatifti testlerin tabiki yanıltma payı var ama ben bu testin pozitif olduğunu düşünüyorum kan verirse netleşir tabiki
İnşallah canım etiketle beni deİnşallah öyledir pozitiftir bgn kan vericem dua edin