predictor ile gebelik testi yapanlar

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
arkadaşlar predictor ile test yapanlar sonuçlarını paylaşabilir mi lütfen? benim yaptığım iki predictor testte 20-25 dk sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu şuanda dikkatli bakıldığında görünüyor.. testi negatif çıkanlar da hiç böyle çizgi oluştu mu ya da benim gibi olup ta hamile olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirm.. teşekkür ederim..

arkadaşlar predictor ile test yapanlar sonuçlarını paylaşabilir mi lütfen? benim yaptığım iki predictor testte 20-25 dk sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu şuanda dikkatli bakıldığında görünüyor.. testi negatif çıkanlar da hiç böyle çizgi oluştu mu ya da benim gibi olup ta hamile olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirm.. teşekkür ederim..

2.çizgi ne şekilde çıkarsa çıksın pozitiftir

Canım ben pedictor le hcg artışını bile takip ettim. Bence en güvenilir test o. Ben sonuçlarımı göstereyim sana. 6 haftalık hamileyim şu an :)) ilki senin dediğin gibi çok silik ve 5. Dk nın sonlarında belirdi. ama ben buraya resim yükleyemedimmm :((

Sağdaki 23 aralık, ortadaki 25 aralık, soldaki de 27 aralık. İlk ikisinde çok silik ama var :)) burda daha da kötü çıkmış gerçi :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Ben de predictorle test yaptım bugün.
Ikinci çizgi, çizgi gibi değil hafif pembe ve yataydı anlayamadım. Ve oldukça silik.

Fikri olan var mı? Bazıları hafif pembelik bile olsa gebeliktir diyor ama bilemedim. Ya da yarın tekrar yapayım bir tane diyorum...
$image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar kurbaniniz olayim banada yardim edin.
1 hafta once falan kahverengi leke geldi benden.
Simdide predictor hcg testi yaptim.
5 dk sonra silik bir cizgi belirdi.
Ama dikkatli bakinca gozukuyor.
Testin t kismi tam beyaz deil hafif bir cizgi vardi.
pesine normal gebelik testi yaptim o negatifti.
birde bu predictor erken gebelik testi oldugundanmi silik cikmis olabilir ?
Cunku normal gebelik testi icin idrara tam gecis olmasi gerekiyormus.
3 gun sonra adet gunum.
Sizce gebe olabilirmiyim ?

Canim ayni dur bendede oldu simdi.kafam karisti.
sen tahlil yaptirdinmi gebemisin ?

merhaba arkadaşlar konuyu açtım ama daha sonra giremedim internete kusura bakmayın.. ben hamile değilim predictor tam bir hayal kırıklığı yarattı bende.. yaptığım testlerde silik 2. çizgi çıktı ve kime göstersem pozitif dedi eczacı bile.. tam hamileyim derken kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.. testi de suçlamıyorum aslında vucudum benimle resmen dalga geçiyor her ay kendimi hamile olduğuma inandırmak için elinden geleni yapıyor ve her ay sonuç negatif.. bilmiyorum benim gibi olan var mı..? Mesela bu ay da hiç hamile olmaya odaklanmadım eşim şehir dışındaydı zaten adet bitiminin bikaç gün sonrasında beraberliğimiz oldu sadece bi kere ayın 4 ü beklenen adet tarihim bugün 6 sı hala olmadım... karnım yine şişti göğüslerim ağrıyo.. üstelik geçen hafta bir rüya gördüm rüyamda yaptığım gebelik testinde hamile olduğumu öğreniyorum ve o günde ayın 6 sıymış bunun üzerine benim adetim geçiyor ve ben öğlen test alıp yapacagım ama biliyorum negatif çıkacak çünkü gerçekten aklım beynim bedenim benimle dalga geçiyor... o yuzden teste kabahat bulmuyorum.. ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim.. Allah bebek sahibi olmak isteyen ve anneliği hakeden herkese bebeğini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..

Kizlar kurbaniniz olayim banada yardim edin.
1 hafta once falan kahverengi leke geldi benden.
Simdide predictor hcg testi yaptim.
5 dk sonra silik bir cizgi belirdi.
Ama dikkatli bakinca gozukuyor.
Testin t kismi tam beyaz deil hafif bir cizgi vardi.
pesine normal gebelik testi yaptim o negatifti.
birde bu predictor erken gebelik testi oldugundanmi silik cikmis olabilir ?
Cunku normal gebelik testi icin idrara tam gecis olmasi gerekiyormus.
3 gun sonra adet gunum.
Sizce gebe olabilirmiyim ?

hamile misin? öğrenebildin m?

arkadaşlar ben predictor ile test yapım bu gün bat. ın 2. günü. test negatif çıktı ama ben kapağını kapatmadan bekledim bilmeyerek :( şimdi bu test sonucu doğru mudur?

Merhaba
Ikinci çizgi, çizgi gibi değil hafif pembe ve yataydı anlayamadım. Ve oldukça silik.

Fikri olan var mı? Bazıları hafif pembelik bile olsa gebeliktir diyor ama bilemedim. Ya da yarın tekrar yapayım bir tane diyorum...
Eki Görüntüle 914593
Bende predictorla test yaptım yarı silik çıktı emin olmak için kan testi yaptırdım pozitif çıktı hayırlısı inşallah...

Merhaba

Eki Görüntüle 914593
Gönderiniz eski biliyorum ama benim yaptığım testte de aynı sonucu aldım. Bu testi yaptığınız zaman hamile miydiniz?

Merhaba ben bu testi yaptım negatif çıktı adetim gecikti acaba umut var mı sen de sonradan bi değişiklik oldu mu. Şu an hamilesıin merak ettim.sağlıcakla kucağına al
canm teşekkür ederim öncelikle ben o testi yaptığımda gerçekten negatifmiş sonraki ay hamile kaldım ben umarım sende biran önce hamile kalırsın

Back
X