predictor ile gebelik testi yapanlar

hanimlar merhabalar. adetimin 8. gunu. sizce ne zaman yumurtlarim?
20150515_144853.webp

Merhaba
Ben de predictorle test yaptım bugün.
Ikinci çizgi, çizgi gibi değil hafif pembe ve yataydı anlayamadım. Ve oldukça silik.

Fikri olan var mı? Bazıları hafif pembelik bile olsa gebeliktir diyor ama bilemedim. Ya da yarın tekrar yapayım bir tane diyorum...
Eki Görüntüle 914593
canım bu test sonucuna göre hamilemisin acaba? profiline bi baktımda hamile kalmışsın hesaplamalarıma göre bu zamanlara tekabul ediyor. acaba bu test sonucunda mı öğrendin hamileliğini? Şubattan beride girmemişsin ama :(

Canım ben pedictor le hcg artışını bile takip ettim. Bence en güvenilir test o. Ben sonuçlarımı göstereyim sana. 6 haftalık hamileyim şu an :)) ilki senin dediğin gibi çok silik ve 5. Dk nın sonlarında belirdi. ama ben buraya resim yükleyemedimmm :KK43:(
bakar mısınız bn catlatma ıgnesı oldm ve test ypmm ıcn 14 gn gcmesı lazm daha 1 hfta var bu testı ypsm dgru snc alr mıyım

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc bu
20151226_074727(0).webp

Arkadaşlar pazartesi akşamı eşimle bir ilişkim oldu korunmazsız şekilde şimdi tereddüte kaldık eşim gayet sakin ve kendinden emin ama ben emin olamiyorum predictor ile gebelik testi yapsam sonuç çıkarma ilişkinin üstünden 3 gün geçti sonuç belli olurmu acaba

arkadaşlar predictor ile test yapanlar sonuçlarını paylaşabilir mi lütfen? benim yaptığım iki predictor testte 20-25 dk sonra belli belirsiz bir çizgi oluştu şuanda dikkatli bakıldığında görünüyor.. testi negatif çıkanlar da hiç böyle çizgi oluştu mu ya da benim gibi olup ta hamile olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirm.. teşekkür ederim..
Yıllar geçmış ama ben de yaşadım hiç güvenmeyin Üç kez yaptım hep silik kan testi 0.1 yani boşuna para ve umut şikayet edeceğim

Back
X