- 15 Temmuz 2020
- 17
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi idontmint35
-
Merhabalar benimde baş dönmem var 5 gündür acaba test yaptınız mı?Kızlar benim 7 gün var adet olmama ara ara baş dönmem oluyor sadece sizce bu erken gebelik testi olan predictor u alip kullansam kesin sonuc verir mi ?
Henuz yapmadim preticdor bulamadim eczaneden days comfort erken gebelik testi aldim yarin sabah ilk idrar ile yap dedi eczaci bayan yarina kadar nasil beklicem bilmiyorumMerhabalar benimde baş dönmem var 5 gündür acaba test yaptınız mı?
O zaman beklicem biraz daha hic yapmayım erken gebelik testini7 gün varmış çok erken. Baş dönmesi hemen başlamaz zaten daha döllenme yeni olmuştur
Bende az önce days comfort ile yaptım çıkmadı. Devita diye ucuz gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı belli belirsiz. Güven kalmıyor testlereHenuz yapmadim preticdor bulamadim eczaneden days comfort erken gebelik testi aldim yarin sabah ilk idrar ile yap dedi eczaci bayan yarina kadar nasil beklicem bilmiyorum
Alla alla gecen ay benimde kaset testte silik cikmisti sonra adet oldum sinir bozucuBende az önce days comfort ile yaptım çıkmadı. Devita diye ucuz gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı belli belirsiz. Güven kalmıyor testlere
Hayırlısı olsun testlere para vere vere bir hal oldumAlla alla gecen ay benimde kaset testte silik cikmisti sonra adet oldum sinir bozucu
Senin adet günün geçti mi canimBende az önce days comfort ile yaptım çıkmadı. Devita diye ucuz gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı belli belirsiz. Güven kalmıyor testlere
Kaç gün var daha adet gününeGeçmedi ben erken test yapayım dedim
10 günKaç gün var daha adet gününe
10 günde çok erken benim bugun 7 gunum kaldi eczaci dedi sabret 5 gun varken yap dedi bana10 gün
Benim 7 günüm var adetime yapsam mi beklesem mi sizceBen days comfort ile regle 4 gün Kala öğrenmiştim. Yakın zamanda predictor kullandım çizgi çıkmadı gebe de değildim. Yani ikisi de bende doğru sonuç verdi ama ben days comforta 1 tık daha güveniyorum.
10 günde çok erken benim bugun 7 gunum kaldi eczaci dedi sabret 5 gun varken yap dedi bana
[/QUOTE
Anlıyorum umut işte
Bekleyin 3 gün daha.Benim 7 günüm var adetime yapsam mi beklesem mi sizce
Kanama olmadi henuz belkide adet semptomlariyla karistiriyorumdur bazi belirtileriBekleyin 3 gün daha.
Ama çok bariz gebelik belirtileriniz varsa(ki bence en güçlüsü yerleşme kanamasıdır) yapabilirsiniz.
AminAllah umutlarimizi boşa cıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?