Prodoctorda böyle çıktıYumurtlama üzerinden kaç hafta geçti ? Çizgiyi gördüm ikinci fotoğrafta inşallah kandada çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctorda böyle çıktıYumurtlama üzerinden kaç hafta geçti ? Çizgiyi gördüm ikinci fotoğrafta inşallah kandada çıkar![]()
Benimde10-11 gün geçti
Ay inşallahBenimde19-20 Nisan gibi ovulasyon testinde pik gördüm ve değerlendirdik bugünde idrarda çıktı şükür. Sizinde kanda çıkacak insallah. Haber edin
![]()
Bende bugün 2 kez test yaptım. Sabah ilk idrarla yaptım 5 dk bekledim çizgiyi göremeyince içeri gittim. 1 saat sonra banyayo geldiğimde böyle bı çizgi vardı. Kuruma çizgisi sandım ama arkadaşlarım ısrar edince 2. Testi yaptım bu sefer 5 dk içinde biraz daha belirdi ve 10 dk da iyice koyulasti. Bence pozitif. Çünkü prodoctor da kuruma izi olmazmış.Prodoctorda böyle çıktı
Ay amin yarın öğreneceğim ne gibi belirtilerin var canımBende bugün 2 kez test yaptım. Sabah ilk idrarla yaptım 5 dk bekledim çizgiyi göremeyince içeri gittim. 1 saat sonra banyayo geldiğimde böyle bı çizgi vardı. Kuruma çizgisi sandım ama arkadaşlarım ısrar edince 2. Testi yaptım bu sefer 5 dk içinde biraz daha belirdi ve 10 dk da iyice koyulasti. Bence pozitif. Çünkü prodoctor da kuruma izi olmazmış.Geçen ay dayapmıştım beklediği halde hiç çizgi olmamisti
Aslında hiç belirtim yoktu . O yüzden hiç umudum yoktu. Ara ara kasık ağrım oluyodu ama usuttum yada regl öncesi diye düşünüyordum. Ne göğüslerim hassaslasti ne dedikleri gibi akıntım oldu ne başka birşey yaşadım . Bu sabah testi yaparkende belkide o yüzden 5 dk da göremeyince umudu kestim. Hatta regl olcam gibi karnım agriyodu 2 3 gündür . Dünde çamaşırımda 1 damla kahverengi leke görünce reglim sökülecek sanmıştım. Belkide belirtiler için çok erkendir. HCG degerime göre daha 2 haftalık givi görünüyorAy amin yarın öğreneceğim ne gibi belirtilerin var canım
Canım benimde hiç belirtim yok sadece yumurtlamadna sonra bikaç kez krem gibi beyaz akıntım oldu sonra oda geçti şuan gram belirtim yokAslında hiç belirtim yoktu . O yüzden hiç umudum yoktu. Ara ara kasık ağrım oluyodu ama usuttum yada regl öncesi diye düşünüyordum. Ne göğüslerim hassaslasti ne dedikleri gibi akıntım oldu ne başka birşey yaşadım . Bu sabah testi yaparkende belkide o yüzden 5 dk da göremeyince umudu kestim. Hatta regl olcam gibi karnım agriyodu 2 3 gündür . Dünde çamaşırımda 1 damla kahverengi leke görünce reglim sökülecek sanmıştım. Belkide belirtiler için çok erkendir. HCG degerime göre daha 2 haftalık givi görünüyor![]()
Benimde geçen ay yumurtlamadna sonra başlayan göğüs ağrım olmuştu geçen ay bir sürü belirti yaşadım ama negatif bu ay göğsüm falan hiç acımıyor gayet rahatım yaniAslında hiç belirtim yoktu . O yüzden hiç umudum yoktu. Ara ara kasık ağrım oluyodu ama usuttum yada regl öncesi diye düşünüyordum. Ne göğüslerim hassaslasti ne dedikleri gibi akıntım oldu ne başka birşey yaşadım . Bu sabah testi yaparkende belkide o yüzden 5 dk da göremeyince umudu kestim. Hatta regl olcam gibi karnım agriyodu 2 3 gündür . Dünde çamaşırımda 1 damla kahverengi leke görünce reglim sökülecek sanmıştım. Belkide belirtiler için çok erkendir. HCG degerime göre daha 2 haftalık givi görünüyor![]()
Evet bende öyleyim o yüzden hiç umutsuz olma. Herkeste aynı olmuyormuş. Zaten testte çizgi de görünüyor. Kandada çıkacak insallahBenimde geçen ay yumurtlamadna sonra başlayan göğüs ağrım olmuştu geçen ay bir sürü belirti yaşadım ama negatif bu ay göğsüm falan hiç acımıyor gayet rahatım yani
Canım gidince doktor neler dedi bırdan iletişimde kalalım bendede varsa eğer ona göre doktora gideceğimEvet bende öyleyim o yüzden hiç umutsuz olma. Herkeste aynı olmuyormuş. Zaten testte çizgi de görünüyor. Kandada çıkacak insallahben cmt doktora gidicem ama belkide çok erken gidiyorum kaçıncı hafta gitmek lazım bilmiyorum . Kese görünmeyecek ama bilgilendirir tekrar kana bakar HCG yukseliyormu diye kontrol eder diye gidicem her ihtimale karşı
Tamam canim haber edicemCanım gidince doktor neler dedi bırdan iletişimde kalalım bendede varsa eğer ona göre doktora gideceğim
Hayırlı olsun var gibi duruyorBende dün bir gebenin günlüğünde ki kaset testi yaptım silik çıktı dün yumurtlamamın 10. Günüydü bu sabah tekrar yaptım yine silik çıktı ama bu sefer daha hızlı belirdi çizgi çünkü dün. Yaptığımda 9. Dk da belli olduysa bugün yaptığım da 5. Dk belli oldu sizce hamile miyim Salı günü kadın doğuma randevu aldım adet tarihim de yarın gösteriyo bakalım hayırlısı
Ayy inşallah yaa allahım nasip etsin hayırlısıylaHayırlı olsun var gibi duruyor![]()
Belirti var mıydıAyy inşallah yaa allahım nasip etsin hayırlısıyla![]()
Yumurtla gününden beri göğüs uçlarım acıyor ki normalde acımazdı ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor ve uyku hali var bir kaç gündür ve yemek yerken bazen tiksiniyorum yiyemiyorum bırakıyorumBelirti var mıydı
Erken gebelik testi yaptım böyle çıktıYumurtla gününden beri göğüs uçlarım acıyor ki normalde acımazdı ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor ve uyku hali var bir kaç gündür ve yemek yerken bazen tiksiniyorum yiyemiyorum bırakıyorum