• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor marka silik cizgi

umaylilia

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
142
73
13
Transfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?

Transfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?
Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur

Eklentiler

• 1000018780.webp
    1000018780.webp
    81 KB · Görüntüleme: 115
  • 1000018779.webp
    1000018779.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 113
  • 1000018778.webp
    1000018778.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 114
Ben sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyük 🌸
Arkadaşım transferin 7.günü aynı markayla test yaptı sizinki gibi silik çizgi vardı, 9.gün kan verdi pozitifmiş gerçekten İnşallah darısı başınıza

İnşallah Rabbimin mucizesi gerçek olmuştur 🤲🥹

Rabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicem🌸
Oy oy maşallah 🧿 sağlıcakla değerleriniz artsın inşallah İnan ki mucize olmuş çok sevindim daha önce transfer olmuşmuydunuz ❤️

Rabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicem🌸
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin hamileliginiz, dogumunuz 🙏🏻

Back
X