S sakzkraker Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 237 Emoji Skoru 114 Puanlar 33 Yaş 32 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sakzkraker #1 Bata 4 gün var predictor de bariz belli görüyorum silik cizgı çıktı 3 dk içinde ama yaptığım diğer markalarda bişey yok neden olabilir
Bata 4 gün var predictor de bariz belli görüyorum silik cizgı çıktı 3 dk içinde ama yaptığım diğer markalarda bişey yok neden olabilir
A Ahsn23 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 147 Emoji Skoru 44 Puanlar 18 Yaş 31 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sakzkraker #2 sakzkraker .!.: Bata 4 gün var predictor de bariz belli görüyorum silik cizgı çıktı 3 dk içinde ama yaptığım diğer markalarda bişey yok neden olabilir Genişletmek için tıkla... Erken gebelik mi aldığınız. Benimde bazı testlerde cıktı bazılarında cikmadi. Kan testi vermek en iyisi kesin .
sakzkraker .!.: Bata 4 gün var predictor de bariz belli görüyorum silik cizgı çıktı 3 dk içinde ama yaptığım diğer markalarda bişey yok neden olabilir Genişletmek için tıkla... Erken gebelik mi aldığınız. Benimde bazı testlerde cıktı bazılarında cikmadi. Kan testi vermek en iyisi kesin .
S sakzkraker Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 237 Emoji Skoru 114 Puanlar 33 Yaş 32 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sakzkraker #3 Ahsn23 .!.: Erken gebelik mi aldığınız. Benimde bazı testlerde cıktı bazılarında cikmadi. Kan testi vermek en iyisi kesin . Genişletmek için tıkla... Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki
Ahsn23 .!.: Erken gebelik mi aldığınız. Benimde bazı testlerde cıktı bazılarında cikmadi. Kan testi vermek en iyisi kesin . Genişletmek için tıkla... Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki
A Ahsn23 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 147 Emoji Skoru 44 Puanlar 18 Yaş 31 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sakzkraker #4 sakzkraker .!.: Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki Genişletmek için tıkla... Olabiliyor canim sıkma canini bir dahakine inşallah hakkında ne hayırlısı ise o olsun ❤
sakzkraker .!.: Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki Genişletmek için tıkla... Olabiliyor canim sıkma canini bir dahakine inşallah hakkında ne hayırlısı ise o olsun ❤
Dream1988 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2008 Mesajlar 3.782 Emoji Skoru 3.575 Puanlar 658 6 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sakzkraker #5 sakzkraker .!.: Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki Genişletmek için tıkla... Ben idrar testlerine guvenmiyorum direk kan en guzeli
sakzkraker .!.: Kan negatif malesef test yanılttı erken olandan almıştım halbuki Genişletmek için tıkla... Ben idrar testlerine guvenmiyorum direk kan en guzeli