predictor sonucuma bakar mısınız?

reluctant

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
51
14
Merhaba, ben en son 20 şubatta regl oldum. bu testi son adet tarihinden 31 gun sonra yaptım. siklusum kaç gun bilemiyorum cunku 3 sene dkh kullandım ve bırakalı 2 ay oldu. ilk adetim 35 gunde olmustu. testte böle bir sonuc cıktı. yarın kan testine gidicem ama çok merak içindeyim sizce pozitif mi. gögüs uçlarım belirginleşti ve sanki rengi koyulaştı.
IMG_0165.JPG

Gebelik var gibi, ama çoğu insan prediktorden şikayetçi. bende aldim yaptim hatalı cikti eczaneye gosterdim ucuzundan hediye ettiler sonuc pozitifti.Allah gonlunuze gore versin

Hatta benim hatali dediğim de seninki gibiydi. normalde silik çıkan yerin koyu olmasi küçük tarafinda gebelikte cikmasi gerekmiyormu

Yapmiycam zaten, ama merak ediyor insan usutmus gibiyim ilac icmeye korkuyorum ya gebeysem diye

Bence hamile siniz normal adet siklusu zamanin da yapmışsınız böyle çıkması normal bende daha silikti 342 cikti beta HCG hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin

Yapmiycam zaten, ama merak ediyor insan usutmus gibiyim ilac icmeye korkuyorum ya gebeysem diye

gebe olsan da olmasan da çok aşırı bir hastalanma süreci geçirmeden ilaç içmemek lazım. cok sağlıklı bir uygulama değil hemen ilaç içmek. 1 hafta önce bende üşütmüş gibiydim. belkide bebişten dolayıdır. 2-3 gun sora gecti. ilaç falan da içmedim.

Orasını bilemem ama benim değer lerime yakın olabilir idrar da böyle ciktiysa

benim daha silik çıkmıştı. zar zor görünüyodu. hatta beta hcg değerim 47,7 çıkmıştı sağlık ocağındaki ebe düşük yapıyo olabilirsn demişti. ama benim 10-15 gün falan geçmişti. bnde geç döllenme olmuş. inşallah hamilesindir. allah gönlüne göre versin :emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba, ben en son 20 şubatta regl oldum. bu testi son adet tarihinden 31 gun sonra yaptım. siklusum kaç gun bilemiyorum cunku 3 sene dkh kullandım ve bırakalı 2 ay oldu. ilk adetim 35 gunde olmustu. testte böle bir sonuc cıktı. yarın kan testine gidicem ama çok merak içindeyim sizce pozitif mi. gögüs uçlarım belirginleşti ve sanki rengi koyulaştı. Eki Görüntüle 1464432

Gebelik var gibi, ama çoğu insan prediktorden şikayetçi. bende aldim yaptim hatalı cikti eczaneye gosterdim ucuzundan hediye ettiler sonuc pozitifti.Allah gonlunuze gore versin

Adetinizi cok gecmediyse silik olabilir. hayirlisi olsun insallah

Bence hamile siniz normal adet siklusu zamanin da yapmışsınız böyle çıkması normal bende daha silikti 342 cikti beta HCG hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin

benim daha silik çıkmıştı. zar zor görünüyodu. hatta beta hcg değerim 47,7 çıkmıştı sağlık ocağındaki ebe düşük yapıyo olabilirsn demişti. ama benim 10-15 gün falan geçmişti. bnde geç döllenme olmuş. inşallah hamilesindir. allah gönlüne göre versin :emir_bebek::emir_bebek:

Kan sonucu negatif

X