- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
-
Ah çok çok teşekkür ederim aminPredictor kolay kolay yanılmıyor ,hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
En son reglim 2 Şubat'ta başladı 6 Şubat'ta bittiPazartesi giderseniz sonuç alırsınız regl tarihiniz ne zamandı hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsunRegle 5 gün kala aynı böyle siliklikte predictorle öğrendim bende, hayırlı olsun yarın mutlaka kan verin
Var canım inşallah kanda da cikarKızlar merhaba, artimeddeki kötü yorumlardan dolayı hemen predictor aldım ve sabahı bekleyemeden az önce yaptım artimedde olduğu gibi bu testte de görseldeki şekilde silik çıktı. Kan vermek için bir zaman var mı yani biraz daha beklemeli miyim pazartesi gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım
Amin amin inşallahhBenimde böyle silikti hatta daha da silikti foto koyacağım markası awoxdu. şuan oğlum 4 aylık kucağımda Elhamdülillahdarısı isteyenlerin başına hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 2 gün sonra tekrar test yap koyulaşma varmı ona bak pazartesi de kan verirsin
Dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin burayaİnşallah çok heyecanlıyım
Rabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin, haberdar et beniAmin amin inşallahhaynen bir test daha yapmayı düşünüyorum pazartesi de kan veririm
Amin inşallahRabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin, haberdar et beni
Çıktı sonucum çok şükürDualarım seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya
Çıktı sonuç çok şükürRabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin, haberdar et beni
Yaaa çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah duana talibim lütfen unutma duanda bizleri deÇıktı sonucum çok şükür
Amin inşallah sağlık ocağındaki hemşire biraz korkuttu beni düşük değer vs diye düzenli takip için iki günde bir kan ver dedi bakalım hayırlısıyla artış olur inşallahYaaa çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah duana talibim lütfen unutma duanda bizleri de