Kızlar yardım predictor earl test 7 gün önce yaptım sonuç böyle beta verdim dün 3.9 sizde böyle olup hamile olan varmı artimed yaptım yalanciymis güvenmiyorum o yüzden sol kasıkta ağrım var kaç gündür belirtim tek bu sabırsızlık var dayanamıyorum artimedin erken gebelik te pozitif invoni yumurtlama testi silik yani çok kafam karıştı yardım edin
Kafayı yiycem bu gün 6 gün var beta düşmüş 2.0 testte yine silik bişey varla yok arası görünüyor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bnde çok sabırsızm 6 gün var 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belirtimde yok bakalm bklycm
Kafayı yiycem bu gün 6 gün var beta düşmüş 2.0 testte yine silik bişey varla yok arası görünüyor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bnde çok sabırsızm 6 gün var 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belirtimde yok bakalm bklycm
Canım merhaba
Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu ve memnundum hep bu testi kullandım ama kutunun üzerinde de 6 günden itibaren diyor. Sana tavsiyem beklemen. Adet gününe yakın yaparsan varsa pozitif görürsün. Ben kendimi tutup adetim gecikince yapmıştım 1 gün geçince iki çizgide çok belirgin çıkmıstı.
Canım merhaba
Ben bu testle öğrendim hamile olduğumu ve memnundum hep bu testi kullandım ama kutunun üzerinde de 6 günden itibaren diyor. Sana tavsiyem beklemen. Adet gününe yakın yaparsan varsa pozitif görürsün. Ben kendimi tutup adetim gecikince yapmıştım 1 gün geçince iki çizgide çok belirgin çıkmıstı.
Canım merhaba
Yaaa hayırlı olsun adınıza çok sevındım bende bugün bunun turuncu kapaklı olanından almıştım önceden bugün onu yaptım gözüm bariz görüyor ama foto çekerken tabi buraya yukleyınce birşey de olmuyor doğruluk payı nedır bu turuncu kapaklının
Yaaa hayırlı olsun adınıza çok sevındım bende bugün bunun turuncu kapaklı olanından almıştım önceden bugün onu yaptım gözüm bariz görüyor ama foto çekerken tabi buraya yukleyınce birşey de olmuyor doğruluk payı nedır bu turuncu kapaklının
Valla yok ama aynı marka olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum , kaç gün var reglinize ?
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah sizinde gönlünüze göre güzel sonuçlar olsun
Canım merhaba
En güvenilir predictor earl diye hep okudum eczanede öyle dedi cnm diğerleri hep yanlış çıkmış çok kişide seni üzmek istemem ama yanlış testte arada doğruyu veriyor bazen sende istersen benmkinden al artimed hep yanlış haberin olsun sakın yapma tavsiyem günün gectimi senin