Predictor testim

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
378
61
13
25
Anında çizgi çıktı kızlar 1 gün kala regle kan vereyimmi predictor marka

Eklentiler

• IMG_0439.webp
    IMG_0439.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0440.webp
    IMG_0440.webp
    6 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba adet tarihime 3,4 gün kala kahverengi lekenme oldu peçeteyle sildigim zmn geliyordu ped de yoktu adetim gecikmesinin 5 günü gebelik testi yaptım çok silik çıktı sonra gittim ertesi gün kan verdim değer 0.48 çıktı hala daha adet olmadım kan testi vereli 1 hafta oldu daha da kan vermedim üzülmemek için

Eklentiler

• 1000137658.webp
    1000137658.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba adet tarihime 3,4 gün kala kahverengi lekenme oldu peçeteyle sildigim zmn geliyordu ped de yoktu adetim gecikmesinin 5 günü gebelik testi yaptım çok silik çıktı sonra gittim ertesi gün kan verdim değer 0.48 çıktı hala daha adet olmadım kan testi vereli 1 hafta oldu daha da kan vermedim üzülmemek için
Bence adetinizin gecikmesini bekleyip tekrar kan verebilirsiniz. Silik çizgi gözüküyor evet ama testin markası çok önemli çoğu test artık yalancı pozitif çıkartıyor maalesef bildiğim kadarıyla ilk kana sonra idrara geçiyormuş hcg yani o yüzden kanda da gözükmesi gerekiyordu ama siz yine de isterseniz tekrarlayın.

Anladım canım normal de her ay düzenli adet oluyorum suan adet gecikmesinin 13. Günü gebelik testinin markası prodoctor

Belki geç döllenmedir gecikmeden 10.gün kan verin bide

Bugün adetimin 13 gün gecikmesi var yarın ilk idrarda bir daha yapicam dua edin bana 😅

İnşallah vardır adak adadım Allah'ım hepimizin gönlüne versin yeni test aldım testin adı days combort

Dün kan verdim gebelik için değer 0.28 e düşmüş 1 hafta önce verdiğim de değer 0.48 di ama hala daha adet olmadım

Back
X