Prednol 16 mg kullanımı hakkında

Yenidunya3

Hamd ve Şükür
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.693
3.104
373
kızlar merhaba, bugün transferimin 5. günü..ama aklıma takılan birşey var, yumurta toplama gününden bu yana kullanıyorum, doktor eşime test gününe kadar mevcut ilaçlarına devam etsin demiş..Sizce bunu da kullanmaya devam edeyim mi? Bana bir yardımcı olursanız sevinirim..

Hayırlı olsun. prednol opu'dan itibaren başlanıp, transferin ertesi günü bitiyor. Bunu doktorunuza sorun her merkezin , her doktorun uygulaması farklı olabilir.

Bana da prednolü öncelikle transfer gününe kadar kullanmamı söylediler, transfer günü kan aldılar onun onun sonucuna göre test gününe kadar kullanmamı söylediler. Tabiki ben şimdiye kadar test günüme hiç ulaşamadığım için, bu ilacıda erken kesmek zorunda kaldım :(

kızlar merhaba, bugün transferimin 5. günü..ama aklıma takılan birşey var, yumurta toplama gününden bu yana kullanıyorum, doktor eşime test gününe kadar mevcut ilaçlarına devam etsin demiş..Sizce bunu da kullanmaya devam edeyim mi? Bana bir yardımcı olursanız sevinirim..

benım dun yumurtalarım toplandı bana bu ılacı toplama ıslemınden ıtıbaren 4 gun kullan dedıler.

kızlar cevaplarınız için teşekkürler, zaten doktorumuda arayıp sordum, oda sormadan hiç birini kesmemem gerektiğini söyledi, bende devam ediyorum yani ilaca..bugün transferden sonraki 8. günümdü..Ama günler geçmek bilmiyor valla :) hakkımızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
kızlar cevaplarınız için teşekkürler, zaten doktorumuda arayıp sordum, oda sormadan hiç birini kesmemem gerektiğini söyledi, bende devam ediyorum yani ilaca..bugün transferden sonraki 8. günümdü..Ama günler geçmek bilmiyor valla :) hakkımızda hayırlısı olsun..

Back
X